Ups en downs.

Op zaterdag had ik een supergoede dag en heb zelfs gewoon kunnen douchen. Inde loop van de dag hebben we heerlijk in de tuin gezeten en lekker gelezen en een leuke dag gehad. Toch wilde ik me rustig houden en niet op stap te gaan. Best moeilijk hoor. maar goed het was een leuke dag.

De druivenplant en de trompetboom in de tuin krijgen bladeren en alles komt mooi op. Heerlijk zo een groene tuin.

In de avond aten we lekkere tomatensoep met stokbrood en salade. Daarna keken we eigen huis en tuin waarbij een zolder werd verbouwd in de vinex wijk waar wij wonen. De te verbouwen zolder lijkt wel een beetje op onze zolder.

In de avond hebben we nog dvd gekeken en daarna lekker slapen. In de nacht had ik wat last van dat mijn darmen wat begonnen te werken. Ik had namelijk wat extra medicijnen ingenomen tegen darmverstopping. Nou dat hadden die luie darmen van me geweten en ik vannacht ook. Ik ben wel 3 keer geweest en dat luchtte best erg op.

Op zondag was ik weer de hele dag erg benauwd en heb ik maar heel rustig aan gedaan. Wel heb ik heerlijk in de tuin zitten lezen en de dag doorgebracht. Peter is lekker aan t leren voor zijn tentamen op maandagavond en zo komen we gezellig de weekendjes door.

Deze week geen foto’s gemaakt want die lijken dan op die van vorige week en eigenlijk heb ik even geen tijd en puf om nog foto’s erop te zetten.

Tot schrijfs en volgende week schrijf ik verder. Hopelijk heb ik dan nieuwe longen en schrijft Peter of Manon hoe het met me is.

Liefs Pascale.


5 Responses to “Ups en downs.”

 1. Marcia Says:

  Heeeey Pascale!!!

  Lekker, zo’n weekend thuis. Ik vind het knap van je dat je je er nog zo doorheen slaat! Ik hoop nog steeds heel erg voor je dat het niet al te lang meer duurt…..
  Nog ff volhouden meid. We denken aan je!

  Kus,
  Marcia

 2. Tamara Says:

  Jeetje wat duurt dat lang zeg! Ik denk elke dag aan je, en ik hoop dat die longen ECHT een keer komen!! Wel fijn dat je weer even een weekend naar huis mocht:)

  heel veel sterkte xxx Tamara

 3. Edwin Says:

  Hoi Pascale,

  Het is toch altijd wel weer lekker om even thuis te zijn. Wat goed dat het zaterdag zo goede dag was. We hopen wel dat het nu een beetje gaat opschieten hoor, echt onwijs goed dat je dit zo volhoudt.

  Edwin, Mirjam en Leon

 4. Irma van Wijk Says:

  Hoi Pascale,

  Wil even laten weten dat wij nog steeds voor jou blijven duimen!!!!!
  Jullie geduld en wachten wordt wel op de proef gesteld hoor, heel veel sterkte en liefs voor jullie allemaal maar in het bijzonder Pascale voor jou.

  Heel veel liefs van:
  TOM EN IRMA.

 5. sabine steenepoorte Says:

  hallo Pascale

  Ik hoop dat je mijn brief hebt ontvangen.
  Morgen gaat er weer 1 de deur uit, alleen nu zonder bril zal je hem misschien niet kunnen lezen, dam moet Peter hem maar even voorlezen.
  ik ben heel blij dat je deze week wat beterder voelt.
  Ik heb veel op bed gelegen vann de week.
  Ik zou zeggen, hopelijk dat deze week de nieuwe longen komen.
  groetjes van Sabine en natuurlijk van Jack en de katers

Leave a Reply