Gezellig weekend

Het is nu zondagavond en we hebben een gezellig weekend gehad.
Op zaterdagmorgen ging Peter werken en ik ben rustig opgestaan en heb rustig mijn ochtendritueel afgewerkt. (sprayen, eten en douchen.) Daarna wat was gedaan en opgeruimd in huis. Aan het eind van de ochtend kreeg ik via de post de kaart binnen van Ron en toen was het wel weer even zwaar. Maar ja ik had een leuke dag voor de boeg. Rond half twee kwam Peter weer thuis en hebben we weer flink wat boodscghappen gedaan bij de supermarkt. Daarna nog even nar de Gal en Gal om rode wijn en bier te kopen. Dat drinken mijn ouders.
Toen nog even snuffelen in de blokker en weer naar huis. Thuis is Peter even gaan uitrusten op de bank en even in slaap gevallen en ik zat lekker te lezen. Rond half 5 kwamen mijn ouders gezellig op bezoek en hebben we lekker toastjes gegeten met franse kaas en tomaat tappanade.
Ondertussen hebben we de wintersport foto’s van Papa gezien en op de TV en alle sneeuw en ski verhalen gehoord. het was erg gezellig omdat ik mijn ouders sinds januari niet meer gezien had. Ze waren lekker sportief en een beetje bruin van al dat skien. Ik vind het ook erg leuk om te horen dat ze het zo naar hun zin hebben in Oostenrijk in de caravan.
Daarna zijn we lekker gaan koken en we aten Naanbrood met blokjes kalkoenfilet met een pittige curriesaus met daarbij een salade en wat calve sausen.
Het smaakte best wel lekker. De hele avond lekker bij gekletst en rond elf uur gingen ze weer richting huis, we zijn toen lekker gaan slapen.
De volgende morgen stonden we om half tien op en hebben we lekker ontbeten. Peter is toen opgehaald door martijn en ze hebben in Delft wat bruidsuittes bezocht en een leuke uitgekozen. Daarna zijn ze even naar hun ouders gegaan om koffie te drinken. Inmiddels had ik bedacht dat ik wel vanmiddag naar de bioscoop wilde en had een film van 15.20 uur uitgezocht. Ik ben toen naar de Gerhardlaan gereden en heb Peter afgehaald. We zijn toen naar de binnenstad van Den haag gegaan en naar de film geweest. De film heette Shall we dance met richard Gere in de hoofdrol. Het was een komische en leuke en romantische film. We hebben erg gelachen en deze film is een aanrader.
Gewoon een lekkere feel good movie.
Daarna zijn we lekker pizza wezen eten en ik had een vispizza en Peter een lkekkere kaas pizza. Toen we dat achter onze kiezen hadden zijn we weer naar huis gereden en waren we rond kwart over 7 weer thuis. Een heerlijk dagje uit waarbij je nog de hele avond hebt. Straks zit ik lekker in bad en komen mijn pijnlijke been en rug spieren heerlijk tot rust in bad. ik neem ook een boek mee want dat leest zo lekker.
Morgen is het maandag en dan moet ik vroeg mijn bed uit. De auto moet namelijk een beurt en een APK keuring en dan moet de auto voor 9 uur bij de garage zijn en vanmiddag kan ik hem dan weer ophalen. Arme ik, laat mijn bed het maar niet horen.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply