Effe lekker buiten …

Vandaag mocht Pascale niet uit het ziekenhuis voor weekendverlof. Ze was natuurlijk pas sinds maandagavond weer terug in het ziekenhuis, dus zou het zonde zijn om nu al weer de antibiotica te onderbreken. Dus moeten het weekendje weer vieren op kamer 6.16, met een fillumpie en een chippie/nootje zal dat wel lukken. Morgen komen de De Jongs: pa, ma, Manon en Ramon langs, dus dat wordt een dolle boel. Peet moet eerst nog een paar doelpunten scoren met de korfbal en dan komt ie ook lekker langs. We blijven wachten op het telefoontje. Het was vandaag mooi weer, dus we zijn weer een ommetje geweest met de rolstoel: effe lekker buiten!

2 Responses to “Effe lekker buiten …”

 1. Irène Says:

  Hoi Pascale!

  Hè wat jammer dat je dit weekend niet naar huis mag. Zeker nu het zo’n lekker weer wordt. Tja, dan moet je er vanuit het HaGa maar het beste van maken, veel anders zit er ook niet op. Zo te lezen komen er genoeg mensen die je wel een eindje rond willen duwen, dus daar zou ik zeker gebruik van maken!
  Probeer de moed erin te houden, ook al duurt het wachten zó lang. Weet dat je erg vaak in mijn gedachten bent.

  Heel veel sterkte en probeer toch ook te genieten. Maar ik jou kennende doe je dat ook.

  Liefs,
  Irène

 2. Irène Says:

  In die laatste zin staat het woord ‘ik’ natuurlijk totaal overbodig te wezen…

Leave a Reply