Electrische deken.

Vandaag had ik een fitte dag. Vanmoren vroeg was ik er al uit en had samen met Peter even thee gedronken en zijn brood klaargemaakt. Peter ging om 6.40 de deur uit naar de bus en hij had de vuilnisbakken megenomen zodat ik die niet buiten hoefde te gaan zetten in de regen. Ook waren ze dit keer erg zwaar omdat we errvel in hadden en ook tuinafval in de biobak.
Normaal is er maar een bak vol, maar nu waren ze alletwe topzwaar en vol.
Toen Peter naar zijn werk was heb ik ontbeten. Daarna ben ik weer in bed gaan liggen en heb ik nog van 7 tot 10 geslapen.
Daarna ben ik opgestaan en heb twee broeken korter gemaakt op de naaimachine. Ik heb door mijn korte lengte dat elke broek die ik koop te lange pijpen heeft en die maak ik dan op maat.
In de middag ben ik erst naar Wateringen gereden en heb daar in een leuk winkeltje met allemal loeuke huis spulletjes. Ze hadden mooie kaarsenkandelaars en ook mooie voeten van lamjes waar nog een klein lampenkapje op moet. Ze hadden twe types en ik kon niet kiezen dus heb ik het niet meegenomen. Nu ga ik daar nog wel en keer met Peter kijken en dan zien we wel. We hebben er ook geen haast mee.
Daarna ben ik naar de Blokker gewest en heb er twee bordjes gekocht in de lijn van onze senseo koffiekopjes, daar kan ik dan koekjes op serveren en niet op de tapas schaal. Naast de Blokker zit een dierenwinkel waar ik zand heb ghaald voor in de parkietenkooi waar de parkieten op poepen enzo. Ik ben weer in de auto gestapt en ben even naar de brillenwinkel gegaan om mijn bril iets anders te laten afstellen. Mijn wimpers gaan steeds aan de binnenkant van mijn brilglazen heen zodat ik steeds mijn bril blijf poetsen. Nu is het beter, alleen de verf gaat al van mijn bril af bij het middenstuk en dat hoort niet want ik heb deze bril net 4 maanden. Ik heb dus nog garantie en krijg nu en nieuw stuk bril waar de verf eraf is.
Na Wateringen ben ik naar de kruidvat geweest en heb daar een electrische deken gehaald. Ik had hem al eerder gezien daar, maar nu heb ik hem meegenomen. Ik heb het voorral in de winter erg koud in bed, voorral als ik ga slapen. Ik ga die deken morgen proberen. Normaal deed ik altijd een kersenpitten kussen in de magnetron en dan 3 minuten opwarmen en dan had ik niet al te koude voeten, maar mijn benen bleven koud.
Daarna heb ik nog wat avond eten gehaald bij de supermarkt.
In de middag heb ik lekker gebeld met Manon en mijn vader en toen was het zo half 6. Ik denk ik ga die vuilnisbakken binnen halen. Dus ik met jas aan sta op t punt om de deur uit te lopen, komt Peter ineen via de tuindeur naar binnen, hij had de bakken al in de tuin gezet. Nou maar goed dat ik nog niet weg was andrs had ik onze vuilnisbakken nooit gevonden.
Na het avondeten zijnwe naar Hein en Natasje gegaan en dat was erg gzellig. Peter en Hein hebben voetbal gekeken en ik heb mooie foto’s gekeken van een rondreis in Spanje en Portugal.
Daarna naar huis en nu even sprayen die nu net op is en zo lekker slapen en naar bed. Ik ben erg moe en eigenlijk was het weer een veel te drukke dag voor me. Maar wel erg leuk.
Morgen schrijf ik weer.


One Response to “Electrische deken.”

 1. manon Says:

  Lieve Pascale,
  Had je gisteravond nog gebeld en ik dacht dat je sporten was ,
  ik heb lekker voetbal gekeken want een klantje was de afspraak vergeten .
  kon ik heerlijk op de bank liggen.
  leuke fotos op je site gister .
  groetjes van manon

Leave a Reply