even mijn tekst weg

Ik typ net een heleboel tekst en floep weg is alles. Ik was net klaar met mijn spray en update van gisteren. Nu heb ik geen tijd meer om alles overnieuw te typen. Hopelijk vind ik het nog terug. Hebben anderen dit nou ook?
Andere keer beter.
Ik baal hier wel van omdat ik net klaar was met die lap tekst.

2 Responses to “even mijn tekst weg”

 1. manon Says:

  Hoi Pascale,
  ramon had vanmiddag op zijn werk een stukje geschreven op je weblog over hoe je je tekst terug kon krijgen maar je site verdween gewoon ,
  mij lukt t nu wel misschien morgen maar even kijken .
  heb er erg zin in om morgen naar jullie te gaan en ik las dat er weer een stuk 3 baans is geopend van de a4.
  Lekker doorrijden hoop ik.
  groetjes van manon.

 2. sandy Says:

  hoi pascale,
  Dat is een bekend iets, heb je net een lange tekst getypt en dan ga je publiseren en floep weg is het. Een tip: als je getypte tekst kopieert en plakt in een word bestand dan heb je in ieder geval de teksten nog mocht het publiseren niet lukken. Ook kun je tekst eerst in word typen en dan kopieren naar je invoervlak. Het gebeurde mij ook regelmatig…misschien heb je wat aan mijn tip..succes

  groetjes sandy

Leave a Reply