Lente

Vandaag is het mooi weer geweest en heb ik zelfs in de zon in de tuin gezeten en is mijn gezicht een beetje verbrand. Heerlijk die lentezon. In de morgen had ik ons bed gewassen en gedroogd en straks mag Peter het weer opmaken. Weet ie nog niet, maar dat vertel ik hem zo wel, hij heeft namelijk een hekel aan bed opmaken.
In de middag kwam mijn schoonmaakhulp en zij heeft mijn hele huisje schoongemaakt. Ondertussen heb ik een telefoontasje genaait in de zelfde stof als mijn nieuwe pak. Zo kan ik ongemerkt mijn mobieltje erin doen en valt het niet zo op.
Het is een leuk tasje geworden en het was niet zo veel werk.
In de middag ben ik nog even wat boodschappen wezen doen bij Albert Heijn en we aten vanavond gebakken vis met worteltjes en aardappeltjes met jus.
Straks ga ik in bad en daarna slapen. Er is niet veel op TV vanavond en lekker lezen in mijn spannende boek is ook leuk.
SAinds een jaar lees ik alle boeken van Henning Mankel die over een politieagent gaan die moorden in Zweden oplost. Ik ben nu met het laatste deel bezig en ik blijf het leuk vinden. De politieagent heet Kurt Wallander en het is een leuker verhaal en ook veel spannender als Baantjer.
Ik ben nu met boek 7 bezig.
Morgen zie ik manon gezellig weer, ze moet op controle bij onze Longarts en daar ben ik ook in de buurt bij de fysio. Dus spreken we gezellig af.
Jammergenoeg is Manon erg verkouden en heeft daarom weer meer last van de longen en misschien moet ze weer een infuuskuur omdat de pillenkuur niet aanslaat. Hopelijk mag ze lekker met een thuispomp en ik hoop geen ziekenhuisopname.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply