Vier en vijf mei

Hier weer even een verslag vanuit Haga hotel Leyenburg.
Gisterochtend had ik het wat meer benauwd en ging alles wat zwaarder. De oorzaak is dat ik soms wat benauwder ben door dat het buiten regent en meer vochtige lucht overal rondhangt. Nog een oorzaak kan zijn dat mijn longen eerst weer even iets zieker kunnen worden door de antibiotica endaarna weer opknappen. Gistermorgen had ik dusn weer een liter meer zuurstof nodig met sporten. Dus 4 liter en anders zakje ik met mijn saturatie net onder de 90 en dat sport niet zo lekker. mijn hartslag was 150 en dat vind ik wel mooi en hoger hoeft van mij niet. Gistermiddag kwamen Papa en mama gezellig op bezoek en was het erg gezellig. Als verrassiong kwam Peter ook nog even gezellig langs. Ik helemaal blij want eigenlijk zou ik hem pas de volgende dag zien.
In de avond heb ik nog even bijgekletst met de andere mede Cf patienten en heb ik lekker in mijn boek gelezen.
Vannacht had ik lekker geslapen en voelde ik me wat beter en minder benauwd.
Vanmorgen werd ik ook wat lekkerder wakker. Ik kreeg om 6 uur in de ochtend mijn colistine zakje medicijn en ben daarna weer in slaap gevallen. Rond 8 uur kreeg ik mijn ontbijt en een paar medicijnen en toen ben ik eruit gegeaan en heb ik eerst heerlijk ontbeten. Vanaf thuis heb ik mijn eigen hagelslag mee en jam. De ziekenhuis jam is erg saai en niet erg lekker en de hagelslag is meestal een beetje oud en wit uitgeslagen.
Daarna ben ik gaan sparayen en heb ik een DVD gezien van princess diary. Over een meisje van 16 die hoort dat ze ineens prinses is. Wel een grappige film.
Daarna ben ik gaan aankleden en heb ik gelezen en een Aquarell gemaakt van bloemen en bijen.
Vandaag was er geen sport omdat het een feestdag is en de poli dicht is en daarmee ook de sportzaal.
Maar morgen ga ik weer aan de slag in de sportzaal.
Het middageten was erg lekker vandaag. We kregen vooraf een paar witte asperges op een bedje van sla met een soort sausje.
Daarna als hoofdgerecht patat met gemengde groente en een lekker stuk rolladevlees met kwartel eitje erin omwikkeld met spek. Heerlijk en er zat ook nog sinassappelsaus bij. Als toetje een sinsaasappel toetje erg lekker.

Peter had een bord patat gehaald met kroket en een broodje. Smaakte ook erg lekker. Ook was Annet even mee om ook iest te halen voor bij de maaltijd.
Na het eten zijn Peter en ik een DVD wezen kijken die Peter voor me heeft gehuurd bij onze videotheek. Het was een film die Paparazzi heet en inderdaad over een paar gemene paparazzi fotograven gaat die even flink terug gepest werden door de beroemdheid die ze steeds stalkten.
Daarna dronken we koffie en is Peter naar huis gegaan.
Het was weer super gezellig en eigenlijk een feestdag ondanks dat ik in t ziekenhuis lig.
Met mijn longen gaat het ook al weer wat beter. vandaag heeft peter mijn eigen vloeibare zuurstoftankjes meegenomen en kan ik weer even voort. Ook hebben we de papieren van onze trouwlokatie gehad en klopte dat precies. We hadden ook nog de bevestiging gehad van de week vakantie in limburg van Landal greenparcs huisje in hoog vaals. Het klopte en we gaan nu heerlijk een weekje naar Limburg allemaal leuke uitstapjes maken. Nu hopen dat het in die week ook mooi weer wordt.
Morgen verhuis ik ook naar een grote kamer met Doche en toilet omdat Connie morgen naar huis mag. Ik ga dan van kamer 634 naar kamer 632.
Dan kan ik lekkerder douchen.
Ik ga nog even sprayen. Tot schrijfs en groetjes Pascale.

One Response to “Vier en vijf mei”

 1. manon Says:

  hoi pascale,
  leuk dat je nu zelf kan schrijven vanuit t ziekenhuis.
  Toen ik er lag hadden ze niet van t lekkere eten en maar 1 keer macronie in 3 weken.
  Maar ik zat precies tussen de feestdagen in he .
  Ik zag net op sbs 6 het spotje over het nieuwe donor actie programma en herkende ook heel duidelijk sandy.
  Ik ga dat programma wel kijken vast weer allemaal bekenden van ons.
  lekkere avond nog en groetjes aan peter en yun en annet doei
  manon.

Leave a Reply