Bijna naar huis

Hallo iedereen,
morgen is het donderdag 1 december en vrijdag 2 december mag ik naar huis. Dan heb ik ongeveer18 dagen in het ziekenhuis gelegen.
Ik heb heel veel lieve kaarten gehad en bezoek en ik wil iedereen hiervoor bedanken. Ik ben best wel opgeknapt en heb wel een betere longfunctie geblazen en vrijdag moet ik nog een keer blazen. Wel heb ik 10 dagen 30 mg prednison erbij gehad waardoor ik nog meer vocht vast hou. Nu ongeveer 6 kilo extra en dat zit met name op mijn benen en voeten en heb ik olifanten poten. Ook heb ik nog dikkere buik en wangen.
Gelukkig weet ik dat ik thuis wel weer wat kilo’s vocht kwijt raak en dan ook weer meer lucht heb. Ik moest van mijn longarts alleen nog wel meer zuurstof gaan gebruiken. ongeveer 3 liter in plaats van 2. Als ik echt weer benauwder wordt dan gaat de zuurstof op 4 liter of bij grote stukken lopen.
Verder gaat het goed met me en heb ik weer erg veel zin om naar huis te gaan en lekker in mijn eigen bed te slapen. Ok mis ik mijn bad, en bank en gewoon het koken en de leuke dingen doen thuis met Peter.
Ook ben ik weer een stuk kies kwijt dus dat wordt weer naar de tandarts binnenkort. Ze breken gewoon af en dan moet er weer het een en ander aan gedaan worden. Eerst maar een noodvulling en daarna een plan maken metb de tandarts of de kies eruit moet of dat er een kroon op moet. We zien wel.
Ik ga nu naar mijn kamer wantb ik krijg om 10 uur een medicijn dat colistine heet en dat moet nu zo aangehangen worden. Ik ga ook zo lekker slapen zodat ik morgen weer fit op ben. morgen weer goed sporten en in de middag komen mijn ouders gezellig. dan is het inpakken geblazen en dan vrijdeg naar huis. Peter is vrijdag vrij en dan zetten we de bloemetjes buiten.
Groetjes en tot schrijfs. Pascale.

3 Responses to “Bijna naar huis”

 1. Tamara Says:

  Heey Fijn dat je weer bijna naar huis mag!:) Ik mag er maandag juist naar toe:( Wel wat minder, maar gelukkig maar voor een paar daagjes en dan met de thuiszorg (als alles goed is;)) Maar daar zorg ik wel voor:D

  groetjes Tamara

 2. Annemarie Says:

  Hoi Pascale,
  Heel goed dat je weer naar huis mag! Niets slaapt zo goed als je eigen bed en niets eet zo lekker als uit je eigen pannetje.
  Hopelijk blijf je nu een hele tijd uit het ziekenhuis en kun je genieten van de dingetjes van alledag.
  Groetjes Annemarie

 3. Judith Says:

  Echt fijn dat je vandaag naar huis mag! :) Ook fijn dat je je weer beter voelt

Leave a Reply