Thai

Vandaag was weer een lekkere dag. Eerst uitgeslapen en daarna de hele dag gerommeld in huis. Wasje hier en opruimen daar en gewoon lekker genieten van een rustige dag thuis zijn.
In de middag ben ik even naar het winkelcentummetje in de buurt gelopen en heb daar een kaartje gekocht voor Maressa en Fleur omdat ze bijna jarig zijn. Die van Maressa is al op de post. Ik heb toen ook nog even bij het Kruidvat gekeken en niks gekocht en daarna ben ik naar de bloemist geweest. Daar heb ik gele roosjes gehaald voor Peter zijn Oma. Zij belde namelijk dat ze met ons uit eten wilde en wel vanavond. Gezellig zijn we dus naar de Thai geweest. Rond vijfen was Peter thuis en om half 6 gingen we dus naar Oma. We hebben daar eerst de vakantie foto’s laten zien en sap gedronken.
Daarna zijn we naar de thai gegaan die daar vlak in de buurt is. Daar hebben ze op vrijdag altijd lopend buffet en kan je dus van alles wat proeven. Ze hebben hele milde en ook zeer pittige gerechten. Ook allemaal dingen zoals vis en garnalen en gebakken banaan enzo. Ook soep en sushi en gewoon allemaal heerlijke hapjes. Ik heb nu een zeer volle buik en er kon zelfs geen ijs meer bij. Peter en Oma konden nog wel een sorbet op maar ik had een cappucino.
Het was erg gezellig en we hebben heerlijk bij zitten kletsen.
Daarna zijn we nog naar Oma haar huis gegaan en rond tien uur gingen we weer richting ons huis. Nu ben ik net klaar met sprayen en ga ik zo naar bed. Morgen moet ik namelijk zeer vroeg op. Om7 uur in de morgen vertrekken we namelijk naar Almere.
Peter zet me daar bij mijn ouders af en gaat zelf door naar Hardewijk om daar te gaan fietsen met Hein. Ze gaan een grote wielren tocht maken over de heide bij nunspeet in de buurt. het wordt denk ik wel een tocht van over de 100 km. Vandaar dat ik zo gauw ga slapen want anders kom ik morgen mijn bed niet uit.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply