Oranje tompoezen

Het is nu vrijdagmorgen en gisteren ben ik vergeten te schrijven en dat doe ik nu dus even. Soms heb ik ’s avonds ook wel eens dat ik even te moe ben en dan niet op de juiste tekst kan komen om te schrijven en dan ben ik in de morgen meer helderder.
Gistermorgen was ik al vroeg wakker, maar nog wel wat moe. Rond 8 uur kwam de zuurstof leverancier mijn vloeibare zuurstof vat weer vullen. Ik moest ook even uitleggen dat ik vanaf volgende week geen bijvulling hoef omdat ik dan toch in t ziekenhuis ben. Ik bel ze wel weer als ik eruit ben. Gisteren heb ik tot mijn grote blijdschap ook niks gehoord van bureau opname en wordt de opname pas maandag of dinsdag. Ik zie wel, maar ben ook reuze blij dat ik het weekend nog lekker thuis ben. Het wordt namelijk prachtig weer en de koningin komt in Den Haag. Peter en ik weten nog niet wat we gaan doen, we zien wel. Gistermiddag heb ik ook nog wat administratie gedaan en alles netjes in de mappen gedaan. Na vier uur toen ik bijna zeker wist dat ik het weekend thuis zou zijn ben ik boodschappen gaan doen. Ik heb alvast de helft gehaald en vandaag hoef ik alleen nog maar vlees en groente te halen en nog wat brood. Bij de bakker koop ik oranjetompoezen. Ik vind die namelijk heerlijk en dat is ook lekker op koninginnedag.
Verder moet ik niet vergeten om olie en vloeibare bak en braadboter te kopen andaers kookt het zo rot.
Zondag heb ik Peter zijn ouders en Oma uitgenodigd om bij ons te komen eten. We gaan iets leuks doen en dat is een verrassing.
Zondag wordt het trouwens erg mooi weer en misschien kan ik dan wel mijn nieuwe bikini aan. Ook hebben Peter en ik een afspraak bij onze trouwlocatie om de puntjes op de i te zetten. Misschien gaan we wel op de fiets/snorfiets.
Gisteravond was ik even internet aan het afspeuren en zag nog een leuk plannetje. Peter en ik zijn vorige keer naar een huisje geweest in Hoog Vaals van Landal greenparcs en dat beviel erg goed. Het huisje was prima en we konden er vanalles doen. Ik heb gevraagd of papa en mama met ons mee gaan. We moeten nog even kijken voor een passende datum maar ik hoop dat we geluk hebben en dat het ons gaat lukken.
Dit soort dingen zijn voor mij erg leuk om naar uit te kijken als ik in t ziekenhuis lig. Gewoon een heeerlijk weekje vakantie in Nederland in het vooruitzicht dat doet erg goed bij mij. Straks ga ik nog even eten en dan de dingen doen die ik voor vandaag geplant had.
Tot schrijfs.

One Response to “Oranje tompoezen”

  1. Marjolein Says:

    Lieve Pascale,

    Ik heb aan je gedacht en gehoopt dat je niet naar het ziekenhuis hoefde… Jammer dat je er nu toch heen moet. Wel heerlijk voor je dat je dit weekend nog lekker thuis bent en gezellige dingen kan gaan doen! Geniet er van (maar dat doe je toch wel :) Super dat de jurk je droomjurk is! Zoals ik al zei… als je hem aan hebt, dan weet je het!! Ik ben erg benieuwd. Veel sterkte en succes in het ziekenhuis, hopelijk kunnen we een keer langskomen.

    Groetjes en liefs,
    Marjolein

Leave a Reply