Den Haag

Vanmorgen hebben we even lekker een beetje uitgeslapen. De zon scheen vrolijk en zo was ook onze dag. Eerst lekker uitgebreid ontbijt met lekkere broodjes uit de oven. Rond twaalven reden we naar de binnenstad van Den haag waar we heerlijk wat hebben rondgelopen. Eerst naar de winkel op de haagse bluf van de riviera de maison. Hier hebben ze altijd leuke dingetjes voor in huis, maar we hebben niks gekocht want ons huis staat al vol. Daarna nog wat schoenen en kledingzaken in geweest. Hier heeft Peter alleen een nieuwe broekriem gekocht. Daarna even langs H&M war we een heel leuk babykleertje hebben gekocht. We gaan namelijk even een babytje bekijken morgenochtend voor dat ik naar het ziekenhuis ga, anders duurt het nog twee weken voordat we beschuit met muisjes krijgen en natuurlijk de kleine te zien krijgen.
Hierna zijn we op terras gaan zitten en hebben even wat gedronken en gegeten. Ik had appelsap met een gebakje en peter koffie en een broodje kaas.
Daarna zijn we weer naar huis gegaan en hebben heerlijk in de tuin gezeten in de zon. Lekker ijsje erbij en genieten van mijn laatste dagje thuis. Morgen zit ik weer twee weken of langer in t ziekenhuis. Erg balen want het wordt komende week net weer mooi weer. Ik moet gewoon ik ben best benauwd en niet fit genoeg voor de trouwerij, dus vandaar de ziekenhuisopname.
In de avond hebben we geBBQ ed op de safari chef. We hadden een lekkere karbonade en vier stokjes sateh met pindasaus. Verder nog stokbrood met allemaal lekkers erop. Ik zat dus na het eten bomvol en was mijn buik ook weer erg opgezet alsof ik 8 maanden zwanger ben. Ben ik niet is van de prednison die opgezette buik.
In de avond hebben we TV gekeken en we hadden een hele spannende DVD. Die heette white noise en was een triller. Het was gelukkig een fictief verhaal en hopelijk ga ik er niet over dromen. Ik heb nu net mijn spray klaar en ga zo slapen. Ik ben best moe en morgenochtend moet ik mijn kleding nog in pakken en mijn medicijnen.
Ik hoop in het ziekenhuis ook af en toe een update te kunnen geven, maar het zal niet altijd lukken. Als je me een kaartje wil sturen dan kan dat op het volgend adres:
Haga ziekenhuis Leyenburg
t.a.v. Pascale de Jong afdeling 6B
Leyweg 275
2545 CH Den Haag
Tot schrijfs.

One Response to “Den Haag”

 1. manon Says:

  Hoi, zusje
  Ik zal je morgen ochtend even bellen ,
  jij mag mij ook bellen natuurlijk.
  Ik kom woensdag en papa en mama ook maar ik kan niet op dinsdag omdat ramon zijn moeder dan haar verjaardag viert en die dag ook echt jarig is.
  Mischien kunnen we dan lekker naar buiten omdat het dan 27 c wordt dus vergeet je zonnenbrand niet .
  Ik zal dan ook wat boeken voor je meenemen.
  slaap lekker van je laatste nachtje thuis en 2 weken zijn zo om ,
  Ik ga nog even duimen dat je meteen een grote kamer heb .
  kus van manon

Leave a Reply