Rustigere dag en meer moe.

Vandaag had ik een veel rustigere dag als gisteren en dat was wel nodig ook. Ik had gisteren toch wel veel te veel gedaan waardoor ik vandaag erg meer moe was. Eerst lekker uitgeslapen tot 10 uur en toen heerlijk rustig opgestaan en de hele pillen en spray plan doorlopen.
Alles op een heel relaxde ritme.
Ik voelde namelijk wel even dat ik geen prednison meer heb en mijn benen waren vandaag op vakantie.
In de morgen had ik het een en ander in huis opgeruimd en rond half een kwam mijn schoonmaakhulp. Ze heeft ons huis weer mooi schoon gemaakt. Ik ben er erg blij mee en ben blij dat ik niet meer zelf de badkamer hoef te poetsen, toch blijven er altijd genoeg klusjes voor mij over.
Eigenlijk vind ik het huishouden doen ook niet zo erg hoor, alleen ik heb er de energie en longen niet meer voor. Ik ga steeds zo hijgen, dat ik telkens dan op adem moet komen, nou dan is het tijd voor huishoud fut regelingen.
Ik heb nog wintersport foto’s gesorteerd en in een plakboek gedaan. Ook nog een heleboel andere foto’s gesorteerd. Morgen nog het een en ander inplakken.
Ik heb ook weer eens mijn Gitaar gestemd en de gitaarles boeken erbij gepakt. Ik heb nog niet echt gespeeld, maar ga dat weer zo een beetje oppakken zodat ik in Oktober op les weer gewoon mee kan komen als we niet te veel moeilijks krijgen aan muziekstukken. Ja in oktober begint mijn gitaarles weer en dat is erg leuk.
Rond half 5 kwam de fotografe langs die zo’n 120 foto’s kwam brengen. We hebben in de tuin gezeten en wat gedronken en bijgekletst. We hebben ook nog wat rondgereden en gekeken naar plaatsen waar we de trouwfoto’s kunnen maken. We hebben al wat dingen gezien.
Het was gewoon erg gezellig en we krijgen volgens mij Supermooie trouw foto’s van deze fotografe.
In de avond heb ik in de tuin gezeten en ben gaan koken. We aten tuinerwtjes met aardappelen en een visburger. Heel gewoon, maar wel gezond eten.
Morgen wordt het spaghetti. Peter gaat morgen avond namelijk wielrennen met Hein en pasta is wielrenvoer. Ik hoop dat het dan ook goed weer is en dat ze lekker kunnen fietsen.
Zo mijn spray is op en ik ga zo naar bed. ik ben erg moe en Peter slaapt geloof ik al.
tot schrijfs.


Leave a Reply