BBQ

Vanmorgen hadden we even uitgeslapen. Daarna ontbeten en toen zijn we naar het winkelcentrum gegaan, peter had nog wat verf spulletjes nodig want morgen gaat hij de trap verder schilderen. We hebben verder niets gekocht omdat we geen zin hadden om echt te winkelen voor kleding enzo. We vinden dat we genoeg hebben en we doen het dus even rustiger aan.
Toen we thuis kwamen hebben we middag gegeten en daarna moest Peter naar Korfbal. Ik was te moe om mee te gaan en he een beetje uitgerust, de gestreken kleren van zolde in de kasten gedaan en een aquarel afgemaakt. Bijna af dan ik moet nog een achtergrond maken.
Rond half 6 kwam Peter en zijn we daarna naar een BBQ gegaan die en van de korfbal teamledn organiseerde. Het was erg gezellig en ook lekker eten.
Ik heb met velen zitten babbelen en ondertussen maar kip eten en gebakken speklapjes en hamburgers eten. Er was genoeg lekkers. Ok was er een lekkere fruitsalade, turks brood met kruideboter en nog groente met tsaitsiki saus. Ondertussen heb ik maar goed op mijn suikers gepast.
Mijn bloedsuikers gingen vandaag een stukkie beter. Ik heb de hele dag goed gezeten en alleen vanavond zt ik op 20, maar ik heb even wat kortwerkende insuline bijgespoten.
Peter ging net in bad en liet het bad vollopen. Hij was er al vast in gaan zitten. Maar ineens kleurt al het badwater bruin. In eerste instantie denk je Help diaree!!!. Maar nee gewoon vies warm water uit de leiding. Ook vanaf de wastafel met het warme water en beneden bij de wasbak in de keuken. De koudwaterleiding geeft wel schoon water. Rrar hoor. Het lijkt wel roest wat erin zit i het warme water. Morgen maar een nakijken.
Ik geloof dat het al weer wat helederder bad water wordt. Maar we zullen wel zien.
Verder gaat het wel goed met me, maar ik ben door die hoge suikers de laatste tijd wat zwakjes in mijn bovenbenen en nog soms een chagerijnige bui. Maar ja die stemmigswisselingen horen nu eenmaal bij ontregelde diabetes. (Arme Peter)
Ik ga zo slapen.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply