Verjaardag Ramon en Rogier

Vandaag op zaterdag dus stond in het teken van op verjaarsvisite gaan. In de ochtend hebben we even lekker uit kunnen slapen en rond het middaguur zijn we naar Haaarlem gereden naar manon omdat haar vriend jarig is. Samen met appeltaart en met jurkje van fleur en de foto DVD gingen we naar verjaarsvisite. Ramon vierde het vanaf een uur of twee tot 6 uur in de avond. We zijn tot half 7 gebleven. Het was erg gezellig en ik vond het leuk om Stefanie, Jeroen en fleur en maressa ook weer te zien. Iedere keer zijn ze wer een stukje groter en heeft Maressa al hele mooie lange staarten in haar haar en heeft Fleur al grote mensen voortanden. We hebben ook wat leuke foto’s met Fleur en maressa gemaakt. Het was erg gezellig. manon had ook een lekkere chocolade taart gemaakt en verder had ze allemaal heerlijke hapjes en salades waar nog erg veel van over was. Ook de stukjes vis met dipsaus waren erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar voor op andere verjaardagen.
Best moe en volgegeten gingen Peter en ik om half 7 weer terug en waren we om half 8 thuis waar we nog even twee boterhammen hebben gegeten en Peter zich nog even heeft omgekleed. Toen gingen we naar de verjaardag van Rogier die verderop in de staat woont dus gewoon even te lopen. Dat is wel zo makkelijk. We hebben heerlijk met vele mensen bijgekletst en nog een stuk rijstevlaai gegeten. Rond 12 uur gingen we weer naar huis en lagen peter en ik dus weer laat in bed. Maar ja zondag hebben we lekker de tijd om uit te slapen.

Leave a Reply