Leuke dag

Vanmorgen heb ik wel tot half 11 uitgeslapen en ik had heerlijk geslapen. Peter ging er al wat eerder uit want hij ging even naar de sportschool. Heel sportief hoor.
Toen ben ik gaan douchen en sprayen en belde er een vriendin. Daarna ben ik naar beneden gegaan om te ontbijten en toen kwam Peter al weer thuis. Na het eten zijn we naar de binnenstad van Den Haag gereden en hebben er gewinkeld voor nette kleren voor de trouwerij die eraankomt. Ik had bij de We een leuk pakje gezien, maar twijfel nog over de kleur. Peter heeft nog even naar overhemden en stropdassen gekeken, maar de meest felle kleuren roze en groen dat staat Peter niet zo denk ik. We zagen verder niks leuks. We zijn nog ergens wat wezen uitrusten met koffie en appelsap want ik ben zo snel moe dat ver lopen niet zo lekker meer gaat Daarna had ik weer wat ebergie en zijn we nog even wat winkels in geweest en ook nog een grote boekhandel. Bij die boekhandel hadden ze een boek dat Peter zocht, dus die hebben we gekocht.
Daarna zijn we naar huis gegaan en was ik kei moe. Even lekker bijgekomen op de bank en daarna naar Peter zijn ouders om te eten.
Het was heel gezellig en we aten Thaise nasi.
Nu ben ik weer thuis en ga zo in bad als mijn sprayen klaar is. Daarna lekker naar bed, ik bedenk me ineen dat mijn boek nog beneden lig en hope;lijk is dat vandaag de laatste keer dat ik de trap af en op loop want mijn benen zijn op. Ik zal ook nog even Stefanie mijn zus bellen en dan hoef ik niks meer te doen. Nou het bad is vol en mijn spraycupje leeg. Wat wens ik nog meer. morgen schrijf ik weer.


Leave a Reply