Visite

Het is nu donderdagmorgen en ik zit te wachten op de zuurstof leverancier die mijn tank gaat bijvullen. Ondertussen typ ik het een en ander over gisteren.
Gisteren had ik een rustige dag. Het een en ander aan was gedaan en mijn strijk gedaan. Ook heb ik de filter van mijn droger goed schoongemaakt. Dar was een hoop stof in gaan zitten. Het is een soort vierkant ding dat ik er dan uithaal en in mijn bad onder de douchekop schoonsproei. Er komen dan vele plukken stof uit die dan in de afvoer verdwijnen.
Ook heb ik lekker zitten computeren gisteren. Gistermiddag ben ik even lang iemand in de buurt op bezoek geweest en heb er even thee gedronken. Het is de buurvrouw van Barbara en Rogier en ik moest even wat langsbrengen.
Daarna ben ik weer naar huis gegaan en heb nog even aan mijn rok zitten naaien. De bovenkant was te wijd geworden en heb er elastiek in gemaakt en de bovenband versmald waardoor het geheel er beter uitzier en ook beter past.
Ik ben niet zo een ster in kleding maken op de naaimachine maar een broek korter maken of ergens elastiek inzetten lukt me wel.
Daarna was het al weer rond zes uur en ben ik pasta gaan koken. Eigenlijk wilde ik pasta penne eten, maar ik had er niet meer genoeg van dus aten we spaghetti met rode italiaanse saus.
Peter is daarna gaan sporten in de sportschool samen met Hein en ik heb TV gekeken en gesprayed. Ineens ging de bel en stonden Rogier en Barbara voor de deur. We hebben gezellig koffie gedronken en bijgekletst.
Na een tijdje kwamen Hein en Peter ook thuis en hebben we met zijn allen nog wat gedronken en de vakantie foto’s gekeken.
Peter en Hein gaan zaterdag een grote fietstocht maken van zo’n 100 km of meer en gisteren moesten ze nog even afspreken waar ze precies gingen fietsen. Ze starten ergens in de buurt van Hardewijk en dan rijden ze richting veluwe.
Peter zet mij ’s morgens af in Almere bij mijn ouders en dan heb ik ook een leuke gezellige dag omdat Manon ook dan naar Almere komt.
Afgelopen nacht hebben we heerlijk geslapen en vandaag op donderdag ga ik alvast wat boodschappen doen voor komende dagen en het weekend.
Morgen schrijf ik weer.

One Response to “Visite”

  1. Carla van Hagen Says:

    Pascale,ik heb op m’n werk nog 1 pot Pancrease staan.
    In ruil voor je verzekeringsgegevens kan je ‘m bij mij ophalen.Ik woon in Berkel en Rodenrijs.Misschien vind je het te veel moeite voor slechts 1 pot.Als ik het eerder had geweten had ik ‘m vorige week ergens in Leyenburg achter kunnen laten,nu ga ik pas weer op 11 aug naar Den Haag. Groetjes Carla van Oef

Leave a Reply