Rustige zonnige dag.

Het is vandaag alweer woensdag wat vliegen de dagen om.
Gisteren was een rustige dag. Heerlijk. In de ochtend lekker het een en ander opgeruimd in huis en met mijn website gespeeld. In de middag kwam mijn huishoudhulp mijn huis schoonmaken. We hebben ook gezellig bijgekletst. In de tussentijd dat mijn huisje lekker schoon werd ben ik even gewone boodschappen gaan doen en heb ik ook even gepint.
Daarna ben ik naar de drukkerij gegaan en heb het kaartjes boek opgehaald waar het trouwkaartje in staat wat we besteld hebben. We wilden dit nog even zien voor de juiste kleur.
Het boek ligt nu beneden en toen ik het kaartje weer zag vond ik het gelijk weer heel mooi.
De rest van de middag heb ik even lekker zitten lezen in de tuin. Heerlijk al die reclame folders met dingen in de aanbieding erin die je allemaal niet nodig hebt. Maar ook ik zwicht af en toe voor een aanbieding. Gisteren liep ik in de AH winkel en daar was de cuppa soep in de aanbieding en dan koop ik dat toch. Het is maar cuppa soep maar toch gewoon omdat het goedkoper is als normaal dan koop ik het toch sneller. Ik had ook net weer cuppa soep nodig maar goed normaal koop ik een of twee pakjes en nu drie omdat dan de derde gratis is.
Door de prednison zijn mijn bloedsuikers wat hoger vandaar dat ik dan wat meer hartige dingen eet en drink zoals ook cuppa soep en tomaten en ander hartige versnaperingen.
In thee en koffie gaat nu geen suiker meer maar zoetjes of gewoon blanko thee. Koffie vind ik nog steeds niet lekker zonder een enigzinds zoet smaakje, daar vind ik het smaak verschil te groot mee. Wel ben ik al veel meer insuline gaan spuiten, maar ja ik let toch wel even op suikerinname.
Gisteravond kwam Peter zijn oma gezellig bij ons koffie drinken. Peter heeft in haar nieuwe mobiele telefoon de goede telefoonnummers gezet. Nu kan ze weer iedereen bellen. We hebben gezellig bijgekletst en hebben we een gezellige avond gehad.
Het valt me de laatste tijd op hoe weinig we TV kijken. We hebben het te druk hiervoor. Meestal zijn we weg, aan het computeren of we zitten met mooi avondweer in de tuin te lezen of te tuinieren. Ik sla elke week de gids open en denk ik het is alweer dinsdag en nu pas voor het eerst sla ik dat ding open en heb vanaf vrijdag al geen serie of programma echt gevolgd op TV. We kijken wel altijd naar het nieuws en achtergronden, maar voor andere dingen hebben we geen tijd. We hebben het ook niet echt heel druk, maar in de zomer zijn we altijd meer met andere dingen bezig dan TV kijken.
Ik ga zo nog even wat andere dingen doen dan achter de computer typen. Vanavond of morgen schrijf ik weer.


Leave a Reply