Ziekenhuis update (II)

Hier even een update van manon over pascale,

Pascale kon afgelopen dinsdag weer aan de tacocin beginnen per infuus ,dit infuus loopt dag en nacht maar helaas ging pascale zich helemaal niet zo lekker voelen hier van .Ook werden de waardes van haar nieren en lever weer slechter dus mocht pascale vandaag al weer stoppen daarmee.

Ze krijgt nu nog wel 3 keer per dag colestine per infuus en nu ook 30 mg prednison.Ze voelde zich erg benauwd vandaag en toen de prednison vanmiddag ging werken voelde het al iets beter.

Ze had dus een behoorlijke zware dag vandaag en hopelijk gaat t morgen weer wat beter.Pascale vindt het onwijs lief dat ze van iedereen zoveel kaartjes krijgt en ook het spelletje van pim en agaath vindt ze erg leuk,namens pascale onwijs bedankt,vandaag kreeg ze zelfs een kaart van patricia uit maleisie.

Ook iedereen die een berichtje heeft gezet op haar gastenboek thanx.

en elvira bedankt voor je lieve gedichtje per kaart.

groetjes manon en pascale

One Response to “Ziekenhuis update (II)”

  1. manon Says:

    even kijken of je berichten t doen omdat ik nog geen reacties zag

Leave a Reply