De zomer in mijn hoofd

Het is vollop zonnig zowel buiten en bij mij. Ik ben namelijk nu deze keer even op zaterdag een dagje thuis. Het bevalt prima. Het is erg zonnig en ik heb geen last vant de hitte. Ik ga alleen in de schaduw zitten anders verbrand ik en dat is niet de bedoeling. Vanmiddag rond 12 uur ben ik opgehaald door Peter en zijn we naar huis gereden. Hier heb ik lekker in de tuin gezeten en was het erg lekker in de wind en schaduw. Ondertussen de libelle gelezen eneen deel van de krant. Daarna zijn we even wat wezen drinken bij de buren en hebben we de mooie serre ook van binnen mogen bekijken.

Nu ben ik binnen even aan het typen en gaan we straks safari cheffen. Dt is dus heerlijk BBQ en met sateh saus en stokbrood met salade en andere lekkere dingen erbij. We hebben alles al klaar maar het is nu nog een beetje te vroeg om te beginnen.

Vorige week zondag avond begon ik ineen wat meer te hoesten en kreeg ik het wat benauwder en dat zette zich maandag en dinsdag ook voort. Toen mocht ik weer meer prednison en nu gaat het gelukkig weer beter. Sinds vandaag heb ik weer een lagere dosis prednison en dat zal ik morgen wel gaan voelen.

Afgelopen week mocht ik in mijn stapuurtje even naar buiten en daar heb ik ook dankbaar gebruik van gemaakt de meeste dagen. Manon en ik zijn even naar het parkje geweest en hebben daar een tijdje in het gras gezeten en hebben de damesbladen gelezen. De andere dagen ben ik met Peter op stap geweest en Els was er ook bij. Met zulk mooi weer is het lekker op even in de rolstoel naar buiten te gaan.

Komende week hoop ik de mozaiek te maken die ik van Irene heb gehad. Ik was vorige week te ziek en hopelijk gaat het me deze week wel lukken. Ik wil iedereen bedanken voor alle kaarten en bezoeken want dat is erg fijn. Inmiddels heb ik ook een lekkere campingstoel in mijn ziekenhuiskamer die zit namelijk veel lekkerder dan de gewone stoelen daar.

Tot schrijfs en geniet van het mooie weer dat doe ik ook.

liefs Pascale


5 Responses to “De zomer in mijn hoofd”

 1. Yvonne, Gert en de rest Says:

  Lieve Pascale en Peter,
  Wij zijn het er hier met z’n allen over eens: “NOU HEBBEN WE WEL LANG GENOEG GEWACHT !!”. “Kom op nou eens met die longen, zo moeilijk kan het toch niet zijn??”
  Helaas is de realiteit anders en zullen we gewoon “rustig” moeten afwachten. Het is niet anders. Ik weet zeker dat iedereen die dit leest er heel veel voor over heeft om, de volgende keer als ze de weblog openen, te kunnen lezen dat “het zo ver is”, ondanks het feit dat er dan weer een nieuwe fase begint in jullie leven. Je bent er dan nog niet. Nou….. kom maar op met die volgende fase, zouk zo zeggu…
  Dikke knuffels uit de polder voor jullie beiden.

 2. JAAP Bal Says:

  Pascal,
  Zou je mij jou emailadres willen mailen (naar jlcbal@hetnet.nl)? Ik wil je nl. iets vragen maar dat hoeven niet alle bezoekers van jou website te lezen. Ter herinnering: ik heb ook CF, sta net als jij op de HI-lijst en lig in het Radboud (Nijmegen) te wachten. Groetjes Jaap Bal

 3. Marcia Says:

  Heeey!!

  Ik bedenk me ineens wat joh! Ik had toch pas over jou en Manon gedroomd; dat we kikkers gingen vangen.
  En nu heeft ze een kikker voor je gekocht!! Das apart….:O Hahaa.
  Ja sorry, dat moest ik even kwijt.

  Nou Doehoeeg!

  Kus,
  Mars

 4. kim morren Says:

  Hey pascale,

  Ik kijk zo af en toe even op je site om te kijken hoe het met je gaat,ik wilde je heel veel sterkte wensen. zal nog even vertellen wie ik ben voor als je het even niet weet.
  twee jaar geleden lag ik voor het eerst in den haag ook voor cf en toen lag jij daar ook,jij hebt me beetje weg wijs gemaakt want toen waren die strenge regels er nog niet.
  ook hebben we toen nog een keer een pizza besteld?? weet je dat nog?? 15 mei heb ik je voor het laatst gesproken toen was ik voor controle en jij lag toen al op je longen te wachten vertelde je me. heel veel sterkte meid, ik denk aan je. kim

 5. edith de bock Says:

  Hallo Pascale,
  Via mijn broer Leo en nichtje Corinn ben ik uiteraard op de hoogte van jouw wel en wee. Ook wij duimen voor een snelle transplantatie en wensen je alle goeds.
  groeten Edith en Lex.

Leave a Reply