Goede Vrijdag en Stille Zaterdag

Gister mocht Pascale met Paasverlof. Om een uur of twaalf zijn we vanuit het ziekenhuis naar huis gegaan. Peter heeft daarna vlug alle boodschappen gedaan voor het paasweekend, dan hoeven we daar niet aan te denken. Pascale bleef lekker thuis om even bij te komen en haar energie nog even te sparen. Om half drie hebben we namelijk een frisje gedronken met een tosti bij Carpe Diem in de boogaard. Lekker in het zonnetje, we hadden afgesproken met Kees en Els. ’s Avonds hebben we een lekker biefstukkie gegeten en daarna naar Prison Break gekeken (een spannende serie). Al met al een Goede Vrijdag. Vandaag een Stille Zaterdag: lekker uitgeslapen en uitgebreid ontbeten en daarna opgefrisd in bad. Niet zo actief dus. Straks gaan we nog een eindje om in de rolstoel. Even kijken in de wijk. Later schrijft Pascale wel weer.


8 Responses to “Goede Vrijdag en Stille Zaterdag”

 1. annemarie Says:

  Pascale en Peter,
  wat lekker dat jullie het paasweekend fijn met z’n tweeën thuis kunnen doorbrengen. Ik wens jullie hele gezellige dagen en hoop dat er snel goed nieuws uit Utrecht gaat komen.
  liefs Annemarie

 2. Veerle Says:

  Hallo!
  Ik kwam hier via via op je site terecht. Ik zie dat je in een spannende periode terechtgekomen bent. Ik hoop voor jullie dat dat telefoontje snel komt! Geniet ondertussen maar van een ontspannen paasweekend.
  groetjes, Veerle

 3. Tamara Says:

  Fijn dat jullie lekker met zn 2en thuis mogen zitten met de Paasdagen! Heel fijn Pasen gewenst en ik hoop dat er nog snel goed nieuws komt uit Utrecht.

  -x- Tamara

 4. Yvonne & Gert (en kids ++) Says:

  Lieve Pascale en Peter,

  We leven erg met jullie mee en kijken meerdere keren per week op de weblog of er al NIEUWS is. Wat fantastisch dat jullie samen eieren kunnen zoeken ….. samen een weekend doorbrengen, wat voor anderen zo normaal is wordt opeens heel, heel bijzonder. Geniet ervan !!!

  XXX - Yvonne & Gert … en de rest…

 5. Regina Says:

  Hai Pascale en Peter,

  Lekker, dat jullie weer even samen thuis kunnen zijn. Geniet er lekker van!
  Liefs robin en regina en de meiden

 6. Gert Says:

  Lieve Pascale en Peter,

  Wat heerlijk dat jullie samen eieren kunnen zoeken … heerlijk samen Paasontbijten en genieten elkaars gezelschap. Je realiseert je opeens dat wat voor iedereen een “gewoon” weekend is voor jullie iets heel speciaals is.
  We kijken meerdere keren per week op de weblog en leven ontzettend met jullie mee, hopen op het GROTE NIEUWS !!!

  Groetjes uit de polder, Yvonne & Gert (+ kids en aanhang)

 7. Elvira Says:

  Hallo Pascale en Peter

  Lekker weeer een weekendje thuis, maar niet te veel krachten verliezen. Fijn epaasdagen nog even en rustig aan. Ga zo door tot dat de poppetjes helpen inmiddels heb ik er 5 onder mijn kussen liggen.

  Veel liefs elvira

 8. Azarja Says:

  Hoi Pascale en Peter,

  Bij mij is het nu al weer iets meer dan een jaar dat ik met mijn nieuwe setje rondloop (stuiter…). Ik hoop voor jou ook van harte dat jouw setje zo spoegdig mogelijk zal mogen komen! Hou vol deze tijd als je HU bent, je bent er bijna. In ieder geval fijn dat je even met verlof mocht, dat is toch altijd een zeer welkome afwisseling op dat afgestompte ziekenhuis-leven.
  Sterkte verder (ook voor je familie en Manon) en nog een goed pasen,

  Groetjes Azarja

Leave a Reply