Portacath en Manon

Vanmorgen werd ik pas om 10 uur een beetje wakker en heb echt tot half 11 uitgeslapen. Heerlijk en ik had ook best goed geslapen. Daarna ben ik opgestaan en heb gegeten, gesprayed en gedouced. Tot mijn schrik was het al 1 uur in de middag toen ik ontdekte dat ik dan ook een afspraak had met de CF verpleegkundige die mijn portacath altijd doorspuit. Dus ik haar gelijk gebeld dat ik eraan kwam en dat ik eigenlijk de afspraak een beetje vergeten was. Om kwart over een was ik daar en is mijn portacath weer voor een maandje doorgespoten. Op 3 mei moet het pas weer gebeuren. Ook kwam ik Yun nog tegen en hij zei dat hij niet zo goed geblazen had maar ik hoop dat hij niet weer opgenomen hoeft te worden. We horen het wel.
Vanmorgen belde manon me dat ze binnenkort morgen of overmorgen voor opname moet in het ziekenhuis voor een infuuskuur. Alle ciproxin en prednison had niks geholpen en dan moet er een infuuskuur tegen aan gegooid worden. Ik denk dat de infuusantibiotica wel helpt en de nodige sport en rust. Ik vind het wel naar voor haar, maar ik denk wel dat ze er lekker van opknapt zodat ze daarna lekker kan genieten van haar weekeindje Limburg eind april. We zullen haar wel vaak opzoeken.
Ook heb ik nog gesport en dat ging erg lekker, mijn conditie is dus goed. Mijn hartslag was 150 en saturatie 92 met 3 liter zuurstof en dat is prima.
Na het sporten ben ik lekker naar huis gegaan en heb alvast een hele lekkere mousaka ovenschotel gemakt die alleen nog even de oven in moet.
Daarna heb ik gitaar gespeeld en wat liedjes geoefend. Klink al wat beter als eerst, maar ik blijf moeite houden met noten lezen en snelheid.
Ik moet gewoon meer oefenen, maar deze week had ik het te druk.
Ik ga zo nog even me omkleden en dan schrijf ik morgen weer.


Leave a Reply