Zalmforel en veel zon

Vanmorgen wrdt ik fit wakker want ik had goed geslapen en Peter ook. Omdat mijn zuurstof tank weer bijgevuld zou worden was ik er vroeg uit en heb ik thee gemaakt. Ook even ontbijtkoek erbij en nog brood voor Peter klaargemaakt voor mee naar zijn werk.
Toen de thee op was is Peter naar zijn werk gegaan en ik be zelf gaan ontbijten.
Na het ontbijt heb ik een witte was opgevouwen en be ik met de stofzuiger de trap af gegaan en heb de benede verdieping gezogen. Ok heb ik net daarvoor de p\rkieten kooi verschoond. Dit gaat het makkelijkst met stofzuiger dus vandaar. De vogels hadden er weer een puinzooi van gemaakt. Ze zijn nu eve los aan het vliegen en hopelik houden ze mijn planten heel.
Na dat gestofzuig was ik best bezweet omdat het al vroeg warm weer werdt. Ik heb toen gedouched en gesprayed en ben lekker in de tuin gaan zitten lezen en uitrusten. Op ee gegeven moment heb ik mijn bootje gepakt uit de schuur e ben ik die gaan oppompen. Wat een zwaar werk zeg, ik heb mijn sport weer gehad voor vandaag. Daarna heb ik er water in gedaan. Het was ijskoud water, dus be ik er niet gelijk in gegaan. Daarna be ik gaan middageten en heb ik me aangekleed. Gewoon hempje en rok en toen be ik naar de apotheek gereden en ehb weer de allerduurste medicijnen afgehaald zoals Tobi en nog meer dure pillen. Het enige wat ze niet voor me hadden was Pancrease, en daar baal ik wel van. Ze zeiden dat ze dat pas weer in Augustus binnen zouden krijgen, nou ik ga wel even kijken of ik op een andere manier aan pancrease kan komen. Die creon helpt niet voldoende en dan zijn mijn darmen weer een puinhoop en daar heb ik echt geen zin in.
Na de apotheek be ik bij de plaus boodschappen gaan doen omdat daar ook een visboer is. Ik heb een grote zalmfortel gehaald voor op de BBQ op de safari chef.
Daarbij had ik salade, stokbrood en lekkere franse kaasjes. Het smaakte weer heerlijk en het was ook echt BBQ weer vandaag.
De zalmforel was ook goed gelukt.
In de avond hebbe Peter en ik nog bedacht hoe we onze trouwplechtigheid willen, morgen komt de dominee en dan moeten we wel een beetje weten wat we willen.
Verder heb ik net gesprayed en ben ik toe aan wat te drinken. Peter is al naar beneden om nog wat te drinken en ik ga ook zo. Dan ga ik lekker slapen. Oja ik merkte net dat mijn ene kies los zit, of hij nu gebarsten is en er heel binnenkort weer een stuk vanaf breekt weet ik niet, maar ik voel me kies nu wel en er is iets mis mee. Ik zie wel.
Ik schrijf mischien een beetje opsommig maar ik ben moe, en heb soms niet veel tijd of zin om te schrijven. Ik heb wel een lekkere dag gehad en ben wel wat beter uitgerust als gisteren.
morgen schrijf ik weer.

One Response to “Zalmforel en veel zon”

  1. Irène Says:

    Hoi Pascale,

    Wat jammer dat je je boot met zoveel moeite hebt opgepompt. Het kan namelijk een stuk eenvoudiger: ik heb mijn opblaasbad met mijn sprayapparaat opgeblazen! Het uiteinde van de sprayslang tegen het opblaasdingetje van je boot en je sprayvriendje doet de rest. Misschien kun je het de volgende keer zo eens proberen? Wel lekker hè, zo’n privépoedelplekje in je eigen achtertuin?!
    Groetjes Irène

Leave a Reply