Gemeentehuis.

Het is nu dinsdagmorgen. Ik ga zo schrijven over gisteren.
Ik had gistermorgen een aantal klusjes te doen. Eerst heb ik wat rond gebeld over informatie rondom kleine afscheidskadootjes voor als mensen na de bruiloft naar huis gaan.
Ik ben rond 12 uur naar het gemeentehuis gegaan en heb daar het een en ander geregeld. Ik heb ook een telefoon nummer van een ambtenaar waarbij we binnenkort een afspraak gaan maken om het een en ander te bespreken over de huwelijks ceremonie. Ook had ik alle benodigde papieren ingeleverd. De man achter de bali vroeg of ik CF had en we hebben het even over zuurstof en transplantatie gehad. De meeste mensen reageren best heel aardig en dat is best wel leuk. Ze zijn meestal heel belangstellend en vragen vanalles over de zuurstof.
Daarna ben ik even gaan kijken naar leuke haar accosoires voor in mijn bruidskapsel. Ik heb een aantal leuke speldjes gekocht en vanmiddag gaat mijn buurvrouw mijn haar nog een keer doen.

Na het winkelcentrum bezoek ben ik naar de Praxis gereden om daar te informeren hoe lang de levertijd is van een binnendeur. Dit is tien dagen. Peter en ik hadden een tijdje terug een leuke binnendeur gezien die dan tussen de gang en woonkamer in komt, zodat er meer licht de gang in komt en dat staat leuker.
De deur had nog geen deurbeslag (deurklink) en laat die nou net een in de aanbieding zijn. Er was er nog een en die heb ik vast meegenomen. Maar Peter vond hem niet mooi dus ik breng die weer terug, ik kon hem nog ruilen daar.
Ook ben ik de hele winkel doorgelopen en heb van alles gezien wat we niet nodig hebben. Ook had ik een leuke plafonierre gezien, maar niet meegenomen omdat Peter even moet kijken hij hij het wel een mooie vind en of de grootte goed is.

Het werd inmiddels erg lekker weer en ben ik naar huis gegaan en heb heerlijk in de tuin gezeten en heb het een en ander doorgelezen. Het nieuwe Ikea boek hadden we gisteren ook gehad en dat is ook altijd leuk leesvoer.
Aan het eind van de middag ben ik even naar de videotheek gelopen om een DVD terug te brengen en heb nog wat kleine boodschappen gedaan. Onder andere kroeppoek gehaald voor bij de nasi. Ik zelf ben niet zo dol op kroepoek, maar Peter vind het heerlijk bij de nasi of bami.
We hebben avond gegeten in de tuin en het werd al wel snel fris dus toen zijn we binnen koffie gaan drinken.
Peter heeft de laptop opnieuw geintalleerd en dat is best veel werk, maar dan schijnt ie het weer beter te doen.
We kregen ook een trouwkaart van onze tandarts. Leuk zeg en die heeft nog niet eens een uitnodiging gehad. Nou trouwen we wel pas een maand later, maar het is wel heel aardig. Ik heb alleen tijdens het trekken van mijn kies verteld dat we gingen trouwen de 22 ste.
Ook had ik gisteren een telefoontje gehad van iemand die onze trouwuitnodiging had gehad maar het adres was verkeerd. Dus de mensen naar wie we die werkelijk gestuurd hadden krijgen morgen een nieuwe kaart met dan hun goede adres erop.
vanavond of morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply