Griepprik

Vandaag was ik weer eens wat fitter als gewoon. Ik heb dus best veel gedaan en dat is ook gelijk erg leuk.
In de morgen heb ik in huis het een en ander opgeruimd. Rond half een ben ik mijn bruidsjurk naar en goede stomerij wezen brengen om te laten stomen en reinigen. Vooral de sleep van de rok was erg vies en er zat ergens een vlekje aardbeiensaus op.
Volgende wek kan ik het afhalen.
Daarna ben ik naar het grote winkelcentrum gereden en heb daar even een broek weggebracht om korter te laten maken. Normaal doe ik zoiets zelf, maar ik tril te veel met mijn handen en dan doe ik zoiets niet netjes genoeg.
Daarna heb ik even een trui geruild voor een maat groter. Het was maat M maar hij viel wat klein dus heb ik nu maat L genomen.
Verder heb ik nog een leuk blauw lang shirt gekocht en een klein handig tasje waar precies mijn bloedsuikermeter, pillen spuiten en portomonee in passen. Dit tasje past dan ook nog weer precies in mijn zuurstoftank tas. Dit zodat deze spullen niet los ergens in mijn zuurstof tank tas zitten en de boel kan bevriezen. (zuurstof in het tankje is -180 graden koud en lekt er soms uit, dan bevriest de boel gelijk. ) Overigens wel heel handig om blikjes mee koel te houden als je naar het strand gaat. Helaas is de zomer al weer voorbij maar wie weet volgend jaar.
Na dit alles ben ik naar huis gegaan en heb even middag gegeten en even uitgerust. Om vier uur ben ik nog even oud papier wezen weggooien in de papierbak. Daarna ben ik avondeten gaan halen en nog even neusspray gehaald bij de kruidvat. Daarbij nog zakdoekjes en sloffen voor Peter en mij.
Toen was het inmiddels een uur later en kon ik bij mijn huisarts de griepprik halen. Doktersassistente Ilona heeft hem geprikt en ik voelde er niks van, het ging prima. Nu maar hopen dat ik deze winter geen griep krijg.
In de avond heb ik gevulde paprika’s gemaakt en het was veel te veel dus ik heb voor nog een maaltijd over. Ik vries het wel in.
Peter is nog verkouden en had zelfs wat koorts op t werk, maar op de terugreis naar huis was de koorts weer weg. Best vervelend voor hem zo een verkoudheid. Het is nu avond en ik heb al gesprayed en ik ga zo koffie maken. We hebben al een tijdje ook zo een senseo en dat is best lekkere koffie. Ik weet nog niet wat ik morgen ga doen, maar waarschijnlijk sporten in t leyenburg en bij Annet langs (Als dat nog mag) met een hoop foto’s.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply