Schilderen

Gisteren was het donderdag en zijn Peter en ik een week getrouwd. Het was ook goed schilderweer en Peter is dus de kozijnen aan de tuinkant gaan schilderen.
Dit is best wel een hele klus, want eerst alle ramen schoon maken en spinnewebvrij. Daarna al het houtwerk schuren en vetvrij maken. Daarna schilderen. We hebben een steiger in de tuin en dat werkt lekkerder dan schilderen op een ladder en is ook veiliger.
Gisteren hebben we vrij weinig gedaan en ben ik in de middag nog even naar de tandarts geweest om een kaakfoto te laten maken om te zien waar het stuk wortel van mijn kies nog zit wat er nog uitgesneden moet worden. De foto mislukte eerst en de tweede foto was wel beter, maar nog erg licht. Ik dacht eigenlijk dat de tandarts ook de wortel eruit ging halen, maar dat hoeft 9 november. Gelukkig maar want ik had nog even geen zin in dat gesnij in mijn mond.
Toen ik terug reed heb ik gelijk vogelvoer en gierst gehaald voor de parkieten. Daarna naar huis en nog even Peter geholpen. Wat later in de middag heb ik boodschappen gedaan bij de AH. Ze hadden daar hoeslakens en moltons voor op bed in de aanbieding dus heb ik daar een stapeltje van meegenomen. Ook had ik wat gewone boodschappen.
In de avond aten we brood en dt doen we altijd als Peter gaat korfbaltrainen. Na het eten ging Peter naar de korfbal en had ik een telefoon avond. Ik heb vele mensen aan de telefoon gehad en was de avond zo om.

Hier wat foto’s.

Vanmorgen was het vrijdagmorgen en waren we er niet al te laat uit. We hadden namelijk Peter zijn moeder en Oma op de koffie gevraagd om 11 uur om de foto’s te zien.
Hieronder nog een foto va d nieuwe klok en mijn gitaar. Gitaarles is weer begonnen en ik moet nodig oefenen.
Morgen schrijf ik weer.


One Response to “Schilderen”

  1. manon Says:

    Hoi Pascale,
    leuke fotos en je klok staat mooi .
    ik spreek je morgen weer
    groetjes manon

Leave a Reply