Weer twee dagen voorbij.

Hier weer even een update je. het was gisteren een drukke en leuke dag. Ik mocht verhuizen van een kleine kamer zonder douche en toilet naar een grote met douche en toilet. Het is kamer 632 geworden en daar lag Manon ook twee weken geleden. Er gingen al mensen hier vragen of ik al zo snel weer terug was of dat ik ineens mijn haar bruin geverft had. Manon heeft blonder haar, nee ze is niet dommer, maar wel blonder.
Na mijn verhuizing ben ik gaan sporten en dat ging prima. Ik was in de morgen nog wel iets benauwdr als met sporten in de middag. Dan zijn mijn longen gewoon wat meer open en dat ademt lekkerder.
In de middag kwamen Hennie en Evert-Jan gezellig langs en ze hadden iets erg lekkers voor me mee genomen. Het was een fantatstische fruitsalade met fruit erin. Het smaakte heerlijk en ik heb weer een hele boel vitamine C binnen dat is natuurlijk altijd goed.
Ook hadden ze nog wat DVD’s te leen zodat ik me in verveel uren lekker wat DVD tjes kan kijken.
We hebben chocolade thee gedronken en het was erg gezellig.
Rond een uur of vijf was Peter er al en hebben we samen lekker gegeten. Het was lekker, ik had brood en Peter ook. In de avond hebben we samen TV gekeken.
De afgelopen nacht heb ik heerlijk geslapen. Ik sliep namelijk net en toen ging mijn infuusapparaat piepen. De stekker was eruit gevallen en ik had een lege accu. Ik die stekker er weer in gedaan en weer in slaap gevallen, maar vergeten om dat stomme apparaat weer op start de drukkeb
Komt vanmorgen de zuster binnen rond 6 uur ja je spuit hoort nu wel leeg te zijn, Ik net wakker Huh die zat nog meer dan de helft vol omdat die pomp had stil gestaan. Ik balen, maar ja mijn portacath deed het gelukkig nog. Verder er geen problemen mee gehad. Maar ergens baalde ik toch wel omdat ik echt vergten was om die pomp op start te zetten en omdat dus vannacht niemand had gezien dat dat ding dus niet liep.
Vanmorgen eerst weer even in slaap gevallen en daarna belde Peter me heel leif. Hij was al vroeg op om boodschappen te doen. Hij moest om 10 uur bardienst doen met korfbal en daarna zelf korfballen. Ze hebben gewonnen en het was een leuke wedstrijd.
Vanmiddag om 2 uur kwamen papa en mama en het was ook gezellig en we hebben lekker bijgekletst en ge rummicupt. Ook TV gekeken. Om 5 uur gingen ze weer naar huis en moesten ze weer naar Almere rijden.
Om half 6 kwam Peter. Hij was ook nog even naar de Boogaard geweest en had een heel lief boekje voor me gekocht in een mooie blauwe kleur. Het is de bedoeling dat ik daar mijn gedachten in opschrijf. Dat ga ik ook doen. Dan kan Peter het lezen en dan weet hij wat ik allemaal denk, druk over maak, wat me zorgen baart en wat ik vind en voel. Best prive allemaal, maar ook goed om eens op te schrijven.
Peter en ik hebben eerst een broodje rosbief gegeten en toen hebben we een lekkere pizza portobello besteld.
Kim en Annet de mede CF ers hadden ook een pizza besteld. De pizza was errug lekker en zat er zo in. dat betekend dat ik meer eetlust heb en dat ik me steeds beter ga voelen. Verder hebben Peter en iknog een spelletje machiavelli gedaan waar je met goudstukken bouwkaarten moet verzamelen. Peter heeft een keer gewonnen en ik ook een keer.
Daarna hebben we nog TV gekeken en gelachen om gordon, rene froger en hoe heet die andere ook al weer.
Ze gingen paardrijden en vliegen in een vliegtuigje. Het was wel lachen.
Om 21.15 ging Peter weer huiswaards. ja voor hem was het vandaag en drukke volle dag. Hij is zo lief voor me en ik voel me dan ook super prinses. (De Jurk heb ik al, hangt op zolder).
Morgenochtend gaat Peter even naar de Kerk. Dat is l;ang geleden iets met kerst 2004? Voor mij wel langer terug.
Peter gaat even iets regelen voor ons trouwen.
Morgen is het ook moederdag en gaat hij natuurlijk langs zijn moeder, jammer dat ik niet mee kan.
Met mij gaat het goed en ik voel dat mijn longontsteking beter gaat. Ik ben al iets minder benauwd en heb al weer iets lagere bloedsuikers en meer eetlust.
Ik hoest ook minder en ben blij dat de antibiotica goed aanslaat. Ik heb wel weer een nieuwe bijwerking. Iedere keer als ik colistine antibiotica krijg dan hen ik effe later gevoelloze lippen en is het alsof ik tandarts verdoving heb rond mijn mond. Raar he, ik zal het nog wel effe melden aan de dokter maar ik had het vorige opname ook en er is niks aan te doen en ook niet erg zo een bijwerking.
Ik ga zo manon effe terug bellen omdat ze mij net belde en ik mijn telefoon niet goed oppakte.
Binnenkort weer een update en maandag moet ik om 10.45 longfunctie blazen en het zal mij benieuwen.
Kees en Els erg bedankt voor jullie kaart. Mariska ook erg bedankt voor je kaart en ik vind het leuk dat je mijn weblog leest. Elvira fijn dat je weer thuis bent en bedankt voor je berichtje, sterkte met aansterken thuis.
Tot schrijfs doei!

Leave a Reply