Peter jarig

Vandaag is Peter jarig en hij is 31 geworden. GEFELICITEERD.
Officieel ligik nog in het ziekenhuis maar ik mocht een dagje naar huis. De dokter zou me tussen 10- en 12 uur af koppelen van de porta cath infuus door even door te spuiten met heparine dus om 10 uur stond ik al klaar en was de dokter nog niet in huis. Om 11 uur had de verpleging nog even gebeld en en om 12 uur ook en de dokter zou ietjes later komen. Maar wat bleek de dokter wist van niks en kwam never nooit. Uiteindelijk heeft de verpleging er zelf maar heparine door gespoten en toen kon ik eindelijk om iets voor twee uur in de middag naar huis. Ik weet zeker dat de zaal arts het wel doorgegeven heeft en dat de diensdoende longarts die op de ehbo zat het vergeten is.
Maar uiteindelijk waren we pas om 14.00 uur thuis en is dat weer heerlijk. Ik kan gezellig effe op mijn weblog typen. Zo zie je maar weer wat een slechte communicatie te weeg kan brengen. Ik was er trouwens wel wat boos en teleurgesteld over dat het niet vlekkeloos verliep, het geeft zo veel onnodige ergenis op terwijl ik dan denk dat ik alles goed geregeld had. Volgende keer ga ik dat dus weer anders regelen.
Maar goed straks gaan we heerlijk gebak eten en vanavond chinees halen. Het wordt een kei leuke dag, dat is het al.
tot schrijfs en vanavond meld ik me pas om 10 uur weer daar, geen minuut eerder.

Iedereen die in het ziekenhuis ligt heel veel sterkte. Annette en Annemarie nog extra veel sterkte gewenst en blijven vechten hoor ook al is het allemaal erg zwaar.


2 Responses to “Peter jarig”

 1. Marcia Says:

  Heey Pascal!

  Sorry dat ik geen gedag meer heb gezegd..:O Ik ben dus weer lekker thuis:) Was wel even gezellig zo he, met de kliek beneden;-) hahaa!
  Tsss en die communicatie, ik word er weer boos van als ik er aan denk. Had ik dus ook. Voor ik naar huis mocht, mocht eigenlijk vrijdag na het onderzoek. Ik zou nog 3 artsen en (waarschijnlijk) een chirurg zien, en zou opnieuw geprikt worden. Niet 1 iemand die op kwam dagen. Uiteindelijk na een hoop gezeur, gebel en gedoe kon ik dan savonds mijn spullen pakken. Communicatie…aaaargh!!!

  Nou, Succes daar!

  Groetjes,
  Marcia

 2. Judith Says:

  Hm, het is dus niet alleen in het AZU zo slecht… Goed om te weten ;) .
  Ben je nu weer uit het ziekenhuis al?
  Groetjes, Judith

Leave a Reply