Lastig weer

Het is nu vrijdagmorgen. Gisteren was het een beetje een vreemde dag. Ik heb heel rustig aan gedaan omdat ik me niet zo fit voelde. Ik had last van het weer. Het was warm en heel vochtig weer waardoor ik best meer benauwd was en me rustig heb gehouden.
In de middag heb ik wel nog even wat boodschappen gedaan en wat huishoudelijke kleine dingetjes gedaan.
In huis was het veel beter uit te houden da buiten dus ik heb niet lekker in de tuin gezeten. Als heel even de zon doorkwam was het te heet en meestal was het bewolkt en dan vond ik het ook niet echt lekker buiten.
In de avond hebben we lekker brood gegeten en dat was wel lekker vers van de bakker. Ook hebben we TV gekeken en nog even gecomputerd.
We hebben zitten spelen met fotoshoppen en andere kleuren maken van foto’s enzo.
Gisteren was dus een beetje saaie dag.
Vanmorgen heb ik tot half 10 geslapen en ik ben nu aan het sprayen. Ik heb de laatste dagen veel hoofdpijn maar ik kan er maar niet achter komen hoe dat komt. Misschien mijn zuurstof hoger zetten. Ook ben ik in de morgen veel meer moe en ook in de avonden ben ik total loss. Ik ben bang dat ik weer meer last van mijn longen heb.
Maandag moet ik naar de longarts en dan zie ik wel wat voor longfunctie ik ga blazen. Maar ik voel me niet echt lekker.
dit was maar een kort verslagje want ik heb ook niet echt veel meegemaakt.
vanavond of morgen schrijf ik weer.


One Response to “Lastig weer”

  1. Landy Says:

    Hoi Pascale, ik was aan het surfen en ja toen was ik op eindelijk eens op jouw site ! Mooi bijgehouden allemaal en leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt. Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt natuurlijk. En spannend zeker om alles te regelen voor jullie bruiloft ? Ik wens jullie een onvergetelijke trouwdag toe ! Groetjes Landy , uit Zierikzee ;-) ook aan Manon !

Leave a Reply