Geduld.

Gisteren begon de dag goed. Ik had sinds lange tijd weer lekker geslapen en werd ik best uitgerust wakker. In de middag begon ik me weer minder lekker te voelen en in de avond was ik weer benauwder en had ik weer last van veel vocht in mijn buik. Zelf denk ik dat ik een virusje heb waardoor wat verkouden ben en wat schor geweest ben. Ook denk ik dat mijn lever het nog steeds niet lekker doet, niet dat k pijn heb ofzo maar ik merk dat ik dan nog een opgezette buik heb en moe ben en jeuk heb. Kortom bven nog niet erg fit en de normale dagelijkse dingen vallen me nog zwaar. Gisteren heb ik een paar kleine boodschapjes gedaan bij AH en ik vond dat nog best zwaar. Ik hou me dus nog even rustig maar mijn geduld is een beetje op en ik wil weer allemaal leuke dingen doen maar het gaat niet. Ik hoop dat ik me volgende week beter voel, dan heeft Peter een week vrij en dan maken we er een leuke week van.
Gistermiddag heb ik via de DVD recorder de film shoef shoef habibi gezien en er staan nog meer opgenomen films op en die kan ik ook nog kijken.
Peter heeft deze films voor me opgenomen in de kerstvakantie. Ik vond de film Schnitzelparadijs leuker als shoef shoef.
Toen ik in het ziekenhuis lag heb ik de eerste 40 afleveringen van Lost gezien en er schijnen nog meer afleveringen te zijn. ok moet ik nog een aantal afleveringen van 24 kijken en neemt Peter iedere week ook nog andere series op zoals Rome en spooks.
Gisteravond had ik spaghetti gemaakt omdat Peter even moest trainen van de korfbal. Normaal is dit op donderdag, maar het was voor een keer verzet naar vrijdag. Peter heeft vandaag ook een drukke dag. Hij heeft vanmorgen de was gedaan en nu is hij boodschappen doen. Ik doe dit soort dingen normaal , maar ik ben er nu even te ziek voor. Daarna gaat hij naar Martijn en dan gaat hij samen met Sanne, Martijn en Kees (zijn vader) naar de film Munich in de binnenstad van Den Haag. In de avond moet Peter korfballen. In de loop van de middag ga ik gezellig naar Els ( Peter zijn moeder) en dan maken we er een leuke middag van.
Het is buiten prachtig weer en de zon schijnt, dit is voor mijn longen ook erg goed weer. Morgen op zondag hebben we lekker helemaal niks en dan kan Peter even uitrusten. Omdat ik nu wat zieker ben doet Peter heel veel voor me en zorgt hij erg goed voor mij.
Inmiddels zijn we een paar uur verder. Peter heeft de boodschappen gedaan en is nu lekker naar de film.
Tot schrijfs.


One Response to “Geduld.”

  1. Laura Says:

    Hoi!
    Waarschijnlijk ken je me niet, ik ben laura van de loo en heb ook cf.
    Kwam via de longtranslantatiesite op jou site! Ik hoop super met je mee dat je volgende week jezelf ietsie beter voelt zodat je er inderdaad een leuke week van kan maken!
    Dikke kus Laura

Leave a Reply