Pancrease.

Gisteren op maandag belde mijn apotheek op dat ze nog 6 potjes pancrease voor me hadden. Deze pillen zijn schaars omdat de fabriek niet goed aan de grondstoffen kan komen uit Amerika. De pillen worden dus even niet gemaakt. Deze pillen zijn om mijn eten te verteren en als ik die niet inneem bij mijn maaltijden dan krijg ik buikkramp en vetdiaree en verteer ik niks meer.
Dus maandagmiddag reed ik vrolijk naar mijn apotheek waar ik nog even moest wachten want er waren nog wat mensen voor me met schijnbaar hele lastige vragen. Maar goed toen bleek dat ze geen 6 potjes had mar 60 stuks pillen. In een potje zitten 100 pillen.
Tja dat is niet erg veel, maar ja alle beetjes helpen.
Na de apotheek ben ik nog even naar de Boogaard winkelcentrum gegaan wat vlak bij mijn apotheek is. Ik kon het niet laten en moest even in de uitverkoop rondsnuffelen.
Ik heb niet veel gekocht maar bij de Hoyink winkel dat een soort duurdere blokker, hadden ze uitverkoop en daar heb ik soort leuke theelichtjes gekocht. Ook was er uitverkoop bij een schoenenwinkel waar ik voor maar 15 euro leuke hippe sportieve schoentjes heb gekocht.
Daarna ben ik nog naar de lady sting gewest maar daar heb ik niets leuks gevonden of ik vond het toch nog te duur. Aan de overkant van de Sting is een leuke lampenwinkel waar ze ook uitverkoop hebben en daar was ik ook nog even naar binnen gegaan. Ik heb daar een paar mooie lampen gezien voor boven de eetkamertafel. Binnenkort ga ik daar even met Peter heen aangezien de lampen erg leuk en niet de volle prijs waren. We moeten namelijk dringend een keer een lamp kopen voor boven de eettafel en misschien hebben ze dan ook nog wel wat leuks voor in de slaapkamer omdat de ikea spotjes van nu wel erg fel licht geven en niet zo modern meer zijn.
Na de lampenwinkel ging ik weer naar buiten en toen regende het. Ik bedacht me dat mijn parasol nog in de tuin stond in de regen. Maar ja dat is niet zo erg want dat doek is waterafstotend en droogt vanzelf weer.
Toen ik thuis kwam was de parasol bijna niet eens nat en ook zo droog. In de avond heb ik aardappels geschild en wortelktjes gekookt en dat samen met een kip cordon bleu smaakte het weer erg lekker. In de avond hebben Peter en ik aan onze trouwkaart gewerkt en weten we welke foto het wordt en nu nog de rest van het ontwerp. We hebben al wat leuke ideeen.
Afgelopen nacht heerlijk geslapen onder een schoon dekbed want die andere had ik gewassen.
Dit was over maandag.

One Response to “Pancrease.”

  1. Cindy Says:

    Beste Pascale,

    Voor het tv-programma De Weddingplanner zou ik graag snel met je in contact treden. Zou je me in ieder geval even willen mailen?
    groetjes, Cindy

Leave a Reply