Biefstuk

Hoi allemaal ;-) ,
Vandaag kan ik even zelf typen. Ik ben namelijk een weekendje thuis achter mijn eigen PC. Ik mocht een weekendje naar huis en dat bevalt erg goed. Rond half vier vanmiddag zijn we naar huis gereden en zijn we snel een paar boodchapjes gaan doen bij vers 5 in wateringen. we hadden lekkere gekruide kreiltjes gekocht met een lekkere salde en en heerlijke biefstuk bij de slager. Daarna zijn we naar huis gegaan en heb ik heerlijk op mijn eigen bank gezeten. Peter heeft gekookt en we hebben samen lekker gegeten. de biefstuk smaakte erg goed.

Ik wil iedereen nog bedanken voor alle mooie kaarten die ik gehad heb, ik heb mijn ziekenhuiskamer er vol mee hangen en onder hand heb ik tal rond de 70 mooie en ook lieve kaarten gehad. Ik ben er erg blij mee.

Ik ben nu aan t sprayen en ga zo in bad en daarna naar bed. Ik ben best moe en ben aan goede nachtrust toe.

Morgen doen we ook rustig aan en dan beschrijf ik wat we zo allemaal gedaan hebben. Tot schrijfs en liefs van Pascale.

11 Responses to “Biefstuk”

 1. Jose Says:

  Hoi Pascale,

  Fijn dat je het weekend lekker thuis bent!
  Even rust.Want dat heb je in het ziekenhuis niet echt.Er is altijd wel iemand die komt binnenlopen.
  Geniet er maar van.

  Groetjes,

  José

 2. Jolanda de Bruijn Says:

  Hoi Pascal,

  Geniet van je weekend thuis samen met Peter!
  Na vijf weken kan je die tijd met zijn twee wel gebruiken.
  Fijn weekend.

  Groetjes Jolanda

 3. Marjolein Says:

  Hey Pascale,

  wat fijn dat je even een weekendje naar huis kon! Lekker even bijkomen en alles wat vertrouwd is om je heen.

  Liefs, Marjolein (ook cfer)

 4. Judith Says:

  Fijn dat je weer even thuis mag zijn (ook al is het maar een paar daagjes). Je website wordt trouwens steeds mooier :D
  Groetjes, Judith

 5. Landy Says:

  Hoi Pascale, ik lees met een glimlach dat de biefstuk goed gesmaakt heeft ! En ook al lekker in bad geweest. Fijn dat jullie even zo samen thuis kunnen zijn. Vond het gezellig met je als buurvrouw de afgelopen weken en hoop dat je fvc zo blijft (of hoger..) Groetjes aan je familie en liefs Landy

 6. saskia Says:

  Hee pascale, wat lekker dat je ff naar huis mocht van het weekend!! geniet er maar lekker van!! ik lees altijd ff hoe het met je gaat, maar liet eigenlijk nooit een berichtje achter, dacht bij mezelf waarom eigenlijk niet….. dus bijdeze. liefs saskia

 7. saskia Says:

  Hee pascale, wat lekker dat je ff naar huis mocht van het weekend!! geniet er maar lekker van!! ik lees altijd ff hoe het met je gaat, maar liet eigenlijk nooit een berichtje achter, dacht bij mezelf waarom eigenlijk niet….. dus bijdeze. liefs saskia

 8. Yun Says:

  Hi Pascale,
  Mooi dat je weer ff thuis bent. Geniet ervan. Maar dat doe je zeker wel.
  Groet en ik bel wel weer een keer.

  Yun

 9. sabine steenepoorte Says:

  hallo pascale,

  hoe is het vandaag?
  Gaat het een beetje
  groetjes van sabine

 10. Bob Says:

  Hoi Pascale,

  Geniet nog even van het laatste stukje van je weekend thuis en succes in het Leyenburg van de week weer.

  Groeten,

  Bob.

 11. Kata Says:

  Eet maar lekker veel biefstuk, want straks na de transplantatie kan dat niet meer (of je moet ze zo gaar bakken dat het biefstuk-effect er af gaat).

  Ik wens jou en je lieve Peter alle goeds, we volgen je!

  Kata

Leave a Reply