Andre van Duin

Vandaag is het maandag en gisteren op zondag en zijn we naar de Show geweest van Andre van Duin.
Een tijd geleden zouden we al gaan, maar toen moest ik helaas naar het ziekenhuis. Gelukkig kon Peter de kaartjes nog omruilen en dat heeft hij nog een aantal keren gedaan. Maar het leuke is dat we dus op zondagmiddag nu de voorstelling konden zien in het nieuwe Luxor theather in Rotterdam. We werden om 11.15 opgehaald door Peter zijn vader en daarna haalden we Oma op. Met zijn vijfen reden we naar Rotterdam, waar we gelukkig goed konden parkeren.
We hebben eerst nog even lekker koffie en thee gedronken met een stukje taart of lekker broodje in een gezellig soort Dudok achtig eetgelegenheid in de buurt van het Luxor theather. Hotel New York heette het geloof ik.
Het was erg gezellig. Ik had een stuk perengebak wat erg zoet was en lekker en de anderen hadden lekkere broodjes met rosbief, salade, kaas en tartaar. Daarna zijn we naar de voorstelling gegaan.
Eerst moesten we nog even een tijdje op de lift wachten, dat duurde erg lang en daarna kwamen we op zeer goede plaatsen te zitten op het eerste balkon.
De show was met Andre van Duin, Joke Bruis en met nog een televisiepresentator die voor Ron Brandsteder inviel, maar ik ben even de naam kwijt. Het was erg leuk, we hebben erg gelachen en het was ook mooi om te zien.
Na de show was het inmiddels al kwart voor vijf en zijn we naar de auto terug gegaan. Daarna zijn we lekkere soep met broodjes gaan eten bij Kees en Els. Hier was ik wel blij om omdat ik al best moe was en niet meer de energie had om ook nog eens uit eten te gaan. Als ik namelijk moe ben is mijn honger ook al een eind weg en is het zonde om dan uit eten te gaan.
Het gaat de laatste dagen wel weer wat lekkerder met me en volgens mij komt dat omdat het lente wordt. De ergste kou is nu weg en vanmorgen heb ik zelfs al in mijn t shirt lekker in de tuin gezeten. Bakkie thee erbij gewoon lekker even in de zon.
Vandaag heb ik even ons bed in de was gedaan. Dan hebben we vanavond weer een schoon bed e dat vind ik altijd wel even lekker.
Nu is Jose mijn huis aan het schoonmaken en straks ga ik nog even een witte was erin doen en een telefoontasje naaien. Eerst even zoeken waar ik de naaimachine gelaten heb. Hij staat ergens op zolder, maar waar ook al weer.
Dan ga ik ook nog even gitaarles liedjes oefenen want morgen hebben we weer les en dan moet ik nog wel even oefenen.
Vanavond schrijf ik wel meer of anders morgen, maar ik heb het lekker druk en zo blijf ik lekker bezig.


Leave a Reply