Sport en tandarts

Vanmorgen was ik al vroeg op want het vat met zuurstof is weer gevuld. Ik had gelijk ook ontbeten. Daarna heb ik nog even in bed gelegen en heb ook wat in mijn nieuwe Harrie Potter boek gelezen.
Rond half twaalf moest ik naar de tandarts om een afgebroken stuk kies wat nog los eraan hing te laten verwijderen. Wat een opluchting zeg zo een wiebelding uit je mond. Nu kan ik weer normaler kauwen.
Volgende week op woensdagmiddag wordt deze kies getrokken en vanaf een ander stuk wortel van een andere kies wordt dan ook verwijderd. De ene kapotte kies zit links boven en de andere stukje wortel in mijn kaak zit rechts beneden dus dat wordt flink aan de Nutridrink.
Na het tandartsbezoek ben ik naar huis gegaan en heb daar nog even middag gegeten. Rond half twee was ik in het ziekenhuis waar ik sport. Daar heb ik vandaag weer getraind alleen ging het nog niet zo lekker. Ik ben gewoon een stukje conditie en beenspieren kwijt die ik er nu weer aan het aan trainen ben. Dit komt door dat ik net een 10 daagse 30 mg prednison kuur heb gehad en dat voel ik goed in mijn spieren.
Ik heb dus ook al de hele week spierpijn in mijn benen en dat komt door al dat geloop de hele tijd. Is juist goed voor me dat lopen en sporten.
Toen ben ik nog even langs Annet geweest en daarna weer naar huis gereden. Ik was erg moe en heb lekker op de bank TV liggen kijken.
In de avond hebben we erwtensoep uit blik gegeten met brood en lekkere vleeswaren erop.
Het was al weer een tijdje geleden dat we erwtensoep hadden gegeten en dat smaakte best lekker.
In de tuin heb ik een pinda slinger opgehangen. Er zit namelijk steeds een zwarte merel op de schutting in de tuin. Deze vogel pikt dan een van de laatste druiven en peuzelt die dan op de grond op. De druivenplant bevat geen enkel blad meer maar hier en daar hangt nog een enkele verdwaalde druif.
Hopelijk lust die merel ook pinda’s.
De rest van de avond heb ik TV gekeken en was Peter naar korfbal training. Ik heb nu net gesprayed en ga zo slapen.
Tot schrijfs.

Leave a Reply