Sporten en witte rok.

Vandaag was weer een drukke dag terwijl ik dat eigenlijk iets rustiger aan had willen doen. maar ja ik altijd druk en bezig.
Vanmorgen ben ik na het typen om half negen weer naar bed gegaan en heb toch nog tot 10 uur kunnen slapen. heerlijk. daarna ben ik gaan douchen en eten. Toen ben ik boven het raam open gaan zetten enzag dat de buurkat een enorme duif gevangen had die nog leefde. Gatsie hij had het beest echt bij zijn nek vast. Ik heb toen maar even bij de buren aangebeld, maar er was niemand thuis en kon ik die arme duyif niet redden. Ik weet verder ook niet wat er met de duif gebeurt is en of de buren die nog ergens gevonden hebben.
Rond half een ging ik richting leyenburg omdat ik nog even een recept moest rtegelen voor antibiotica en langwerkende insuline en ook even langs Annet wilde. Gewoon even bijkletsen.
Om half twee ging ik sporten en heb ik Laurens de Fysio nog even gezien. Na het sporten kwam ik Sabine tegen die op controle moest en we hebben even gezellig koffie gedronken en ook bij gekletst. Har taxi stond al klaar om haar naar huis te brengen en toen ben ik ook naar de auto gegaan. Buiten kwam ik in de zon Annet met haar moeder gezellig tegen en we hebben nog even gepraat.
Ik ben toen nog even naar de apotheek gereden om mijn pancrease op te halen en de andere recepten te brengen. Die kan ik donderdag ophalen.
Daarna ben ik toch nog even naar de Boogaard geweest want ik voelde me goed. Ik heb die leuke witte rok toch nog gekocht samen met een gewoon wit hempje. Alles bij elkaar 23 euri en niet al te duur voor zoi een lange mooie rok en hempje. Daarna ben ik even naar Perry sport geweest en daar hadden ze nu wel korte broeken en afrits broeken voor Peter, morgen gaat hij daar zelf even kijken. Toen weer naar de auto en richting de supermarkt thuis gereden en nog even avondeten voor vanavond en morgenavond gehaald en nog wat vleeswaren en appels.
Daarna lekker naar huis en alles uitgepakt en toen even lekker zitten met en kop thee. Ik was erg moe en had weer te veel gedaan. maar na een uurtje bijkomen heb ik kip kerrie gemaakt en dat smaakte lekker.
Peter is nu Fietsen en hopelijk heeft ie geen lekke band. Ik heb net gesprayed en zit nu lekker te typen. Morgen wordt een bijzondere dag omdat we dan in ondertrouw gaan.
Oja ik had met het snijden van de kipfilet ook nog in mijn duim gesneden en Peter heeft het hel lief voor me verbonden en deed dat heel vakkundig als EHBO er van NN op kantoor. Zoiets heet geloof ik BHV er maar wat dat betekend weet ik niet. Het houd in dat Peter bij iedere gewonde of brand op kantoor moet ingrijpen en de eerste hulp verleent en ambulance regelt als nodig is. Bou mijn duim is keurig ingepakt.
Ze komen nu net terug van t fietsen en ga zo naar ze toe. Tot schrijf.


Leave a Reply