Vuilnisbak.

Elke woensdag worden bij ons de groene kliko vuilnisbakken geleegd. Vandaag ook weer. Gelukkig komen ze pas rond een uur of een in de middag dus hoef ik er niet extra vroeg voor op te staan. Meestal zit onze vuilnisbak niet vol en produceren we ongeveer 2 of 3 vuilniszakken per week. Als ik onze klikobak dan op de afhaalplaats neerzet naast alle andere bakken die er staan dan zie ik dat de andere bakken altijd overvol zijn en soms staan er zelfs nog extra vuilniszakken naast. Wat produceert een mens toch een afval.
Vanmiddag heb ik alleen boodschappen gedaan, een DVD terug gebracht en naar mijn apotheek geweest en wat pillen opgehaald.
Toen ik thuis kwam heb ik nog even gestreken en wat aan de was gedaan en al met al toch weer een drukke dag. Toen ik in de middag thuiskwam heb ik ook nog even een bloemetje gehaald voor mijn schoonouders want die zijn vandaag 33 jaar getrouwd. We waren na het avondeten even bij ze langs gegaan om het bloemetje te brengen.
Daar hebben we ook naar de CF uitzending van Vinger aan de pols gekeken en daar was weer flink wat emo TV bij. Ik vind het goed dat er aandacht over CF in de meia is en dat er nog eens goed benadrukt werd dat er nog steeds een donortekort is en dat daarom er nog steeds mensen met CF komen te overlijden terwijl ze op de wachtlijst staan.
Toen we het programma aan het kijken waren kwam er nog meer bezoek en werd het een beetje druk dus heb ik niet alles gevolgd, maar gelukkig hebben Kees en Els alles opgenomen en kan ik het later nog eens rustig nog een keer bekijken.
Morgen moet Manon worden opgenomen en ze komt op 6b te liggen. Dat wilde ze ook graag. Ik hoop dat ze lekker opknapt en ik zie haar morgen wel in het ziekenhuis, omdat ik er dan toch moet sporten bij de fysiotherapie.
Nu ben ik weer lekker thuis en heb net weer even gesprayed, maar ik merk dat ik al erg moe ben. Ik doe nog even een was in de droger en dan is mijn energie op en ga ik zo lekker naar bed om nog even in mijn boek te lezen.
Morgen schrijf ik weer.


One Response to “Vuilnisbak.”

  1. sandy Says:

    hoi pascale,
    Ik heb het nu gevonden, leuk om nu eens te lezen wat jij allemaal doet op een dag. Veel schrijf plezier enne ik kom regelmatig kijken hor!!

    groetjes sandy

Leave a Reply