Weekendverslag.

Afgelopen dagen heb ik weinig typ tijd gehad. Vandaar een keer een weekend verslag. Vrijdagavond hebben we de DVD van Alexander de Grote gezien en die duurde wel 3 uur. Was wel een mooie film, maar af en toe erg langdradig.
Op zaterdagmorgen zijn we niet te laat opgestaan en hebben we eerst lekker onbeten en daarna is Peter gaan schilderen. Rond half een gingen we naar de korfbal want Peter had een thuiswedstrijd. Er was veel regen voorspeld, maar er was vollop zon en heerlijk korfbalweer.
De eerste helft zat ik op en stoel in de zon naast Onno die aan zijn knie geblesseerd is.
Reflex 7 speelde beter als vorige week en scoorde nu wel regelmatig in de moeilijke plastic gele korfbalmandjes. Dit hadden ze ook goed geoefend op trainen. De tweede helft heb ik met Miriam en Ilone gekeken. Nou wel hebben meer gezellig zitten bijkletsen dan gekeken. Uiteindelijk was de stand 7-15 cvoor de tegenpartij, maar die waren ook nogal goed dus vandaar.
Na de korfbal hebben we bij de supermarkt nog wat laatste bodschappen gedaan en in de avond aten we pizza.
We hebben in de avond TV gekeken, gelezen en een rustige avond gehad en daarna lekker gaan slapen.

Zondagmorgen had ik lekkere bolletjes in de oven. We hadden onzelf een luxe ontbijt gedaan en dat was best eens lekker. Daarna is Peter gaan scjhilderen en ik heb wat aan de was gedaan.
Het was mooi weer en pas later in de middag kwamen er fikse regenbuien. Toen de zon nog scheen heb ik een heleboel druiven geoogst. Een vergiet vol druiven aan de ene buurvrouw gegeven en een ander beslagkom vol druiven aan de andere buurvrouw gedaan. Zelf heb ik nu een hele emmer druiven en daarvan gaat een groot del naar papa en mama en Stefanie.
Daarna heb ik nog wel een hele emmer druiven dat nu nog aan de druivenplant hangt.
In de middag kwamen er de buren van de hoek gezellig langs. We hebben ons huis laten zien en foto’s gekeken.
In de avond zijn we naar mijn schoonouders gegaan en hebben daar heerlijke spaghetti gegeten. Martijn kwam ook nog even langs en dat was ook gezellig.
Ik heb van Els een verjaardagkado gehad. Het is en gitaarlesboek dat slag gitaar 2 heet. Vorig jaar hebben we uit slaggitaar 1 geleerd en dit jaar leren we barree,s uit het nieuwe boek. Het ziet er erg leuk, maar ook moeilijk uit. Ik moet goed oefenen dus.
Rond half tien naar huis gegaan en nu heb ik net gesprayed. Ik ga zo in bad en naar bed en dan nog even de serie 24 kijken.
Tot schrijfs.


Leave a Reply