Rubber opblaasboot

Vandaag had ik een rustigere dag. Ik heb dat af en toe nodig om even bij te komen.Vanmorgen was ik wel al vroeg op maar heb heel relaxed gesprayed en gegeten. Daarna ben ik lekker in bad gegaan en heb gelezen in bad. Toen mijn badwater begon af te koelen ben ik eruit gegaan en ben ik me gaan aankleden. Het was een beetje kouder dus had ik vandaag weer eens een trui aan sinds lange tijd.
De morgen was dus zo om en heb ik nog even het gemeentehuis in Rijswijk gebeld. We hadden namelijk een brief gehad over ons trouwen in Rijswijk met de verkeerde trouwtijd erop. We trouwen om vier uur in de middag en op die brief stond om een uur in de middag en dat klopte niet. Dat heb ik even recht kunnen zetten.
De hele morgen heb ik vrij veel diaree gehad en flink veel eruit geloosd. mijn buikje voelde heerlijk leeg. Beter als eerst.
Maar van sporten is niks gekomen, ik probeerde wel af te bellen maar soms nemen ze daar gewoon de telefoon niet op en kan ik mijn fysio ook niet afbellen. Heel jammer, maar ik spreek hem nog wel en dan leg ik wel uit van mijn buikrace.
In de middag had ik manon aan de telefoon en die vertelde dat ze een rubber opblaasboot hadden bij de blokker voor maar 6 euro. Dat was nou net wat ik zocht.
Ik kon zelfs nog uit drie kleuren kiezen. Een rode , gele of blauwe. Ik heb een blauwe gekozen, die was wat minder fel van kleur.
Wat moet ik nou met een opblaasboot? Ik zal het uitleggen. Als het in nederland in de zomer in mijn tuin erg warm wordt kan ik onder mijn parasol gaan zitten of een zwembadje maken en daar in gaan zitten. Vorig jaar had ik een heel klein kinderbadje gekocht waar ik net in kleermakerzit in kon en een harde bodem had, was niet zo relaxed. Nu als het deze zomer warm wordt dan pomp ik mijn opblaasboot op en vul ik die met water en dat is heerlijk want de bodem van de boot is ook gevuld met lucht en dat ligt lekker zacht. Ik heb dus alsware een badboot gekocht. toen Manon en ik vroeger klein waren hebben we op deze manier ook veel in de boot met water in de tuin gezeten.
Ik zie met al helemaal liggen in het gras in de boot en mijn bikini aan lekker afkoelen in het water met een boekje erbij. Ik weet ook wel dat naar het strand gaan of naar een zwembad ook leuk is maar ik heb daar niet iedere dag zin en energie voor.
Verder heb ik een mooi strandlaken bij de blokker gekocht met twee papagaaien erop. Ik heb een hele donkergroene andere badlaken, maar die gebruikte peter meer en is ook meer een mannenkleur dus die is nu van hem.
Na de blokker ben ik nog even een grotere bloempot gaan halen bij het tuincentrum in de buurt. We hebben in onze tuin alleen maar blauwe geglazuurde bloempotten en heb ik nu ook weer een blauwe gekocht. Ik schrok van de dure prijzen en gelukkig heb ik er een van 10 euro kunnen vinden die ook erg mooi is, maar de anderen potten waren zo boven de 25 euro, nou dat is best duur voor een plantenpot.
Ook had ik een zakje hydrokorrels gehaald. Toen ik thuis kwam heb ik eerst even lekker in de tuin gezeten. Toen kwam ik erachter dat ik geen potaarde meer had en ik was te moe om alsnog een zak te halen, komt donderdag wel. Dus nu heb ik nog die mooie bolmargriet niet geplant, maar de potgrote is perfekt en het zal erg mooi staan.
Vandaag heb ik ook wat foto’s van de tuin gemaakt en ik hoop die binnenkort op deze site te zetten.
Daarna ben ik nog wat onkruidjes tussen de stenen weg gaan halen op het terrasje bij het gras. Nu hoeft alleen nog maar het pad en dan is onze hele tuin onkruidvrij.
Peter moest vandaag naar een terug kom avond van zijn studie. Hij is gelijk door uit zijn werk en ik zie hem vanavond wel rond een uur of 10. Ik hoop dat ie er wat aan heeft gehad. Ik heb dus vanavond alleen gegeten en heb 6 pannenkoeken gebakken waar ik er drie van op heb. De andere drie kan Peter straks opeten als ie daar trek in heeft. Ik heb ook net gesprayed en ben nog aan het typen. Er is niks op TV en alle films die komen heb ik al gezien dus ik ga nog wel even wat strijk doen.
Morgen schrijf ik weer.

One Response to “Rubber opblaasboot”

  1. Astrid Ligter Says:

    Hoi Pascale,
    Er is binnenkort een reunie van de opleiding V&D van de HvA, zie hieronder:

    Ontmoet je oud-medestudenten!
    Speciaal voor onze alumni wordt vrijdagavond 16 september een reünie georganiseerd. Schrijf je tijdig in voor deze gezellige avond: oud-ALO studenten / oud-Voeding studenten. (www.nieuwalo.nl).

Leave a Reply