Archive for 2005

Foto lantaarnpaal in tuin.

Friday, December 30th, 2005

Hier onze lantaarnpaal die eerst altijd bij mijn ouders is de tuin heeft gestaan. Het is een echte Amsterdamse grachten lantaarnpaal. Hij heeft fel oranje licht en is erg mooi om te zien.
Zo een 30 jaar geleden is deze lantaarnpaal door een auto de Amsterdamse gracht in gereden. De brandweer waar mijn vader bij werkte […]

Nieuwe berichten.

Friday, December 30th, 2005

Zo het is al weer even geleden dat ik heb kunnen schrijven. Onze internet deed het niet omdat de modem stuk was. Vanmorgen hebben we een nieuwe modem gehad en nu doet alles het weer.
Er is wel het een en ander gebeurt afgelopen weken. Na mijn vorige opname in het ziekenhuis ging ik […]

computerprobleem en update door manon

Tuesday, December 27th, 2005

Hier even een stukje op pascale haar weblog door manon.
Pascale heeft een probleempje met haar computer en dat is binnekort gemaakt maar ze vroeg mij even op haar weblog een stukje te schrijven over hoe het allemaal met haar gaat.
Pascale heeft net in het ziekenhuis gelegen ,maar voelt zich toch niet zo lekker.
Ze heeft al […]

1 jaar op de transplantatie lijst.

Tuesday, December 13th, 2005

Vandaag is het zo ver ik sta nu precies 1 jaar op de long transplantatie lijst. Dit hebben we afgelopen zondag al gevierd.
We zijn toen in de middag naar de film geweest van Harrie Potter in de binnenstad van Den Haag. Het was een moie film en we hebben er van genoten. De zal […]

Sport en tandarts

Thursday, December 8th, 2005

Vanmorgen was ik al vroeg op want het vat met zuurstof is weer gevuld. Ik had gelijk ook ontbeten. Daarna heb ik nog even in bed gelegen en heb ook wat in mijn nieuwe Harrie Potter boek gelezen.
Rond half twaalf moest ik naar de tandarts om een afgebroken stuk kies wat nog los eraan hing […]