Korfbal in de zon

Vandaag was het weer prachtig weer en lijkt het wel midzomer in plaats van half oktober.
Vanmorgen waren we alletwee al vroeg wakker. Peter is iets eerder als mij opgestaan en ik kwam er om 9 uur al uit.
We hebben aangekleed en ontbeten en gesprayed en daarna zijn we naar het winkelcentrum gegaan want we moesten daar een aantal dingetjes doen. Ik moest een broek terug brengen die ik toch ietwat te ruim gekocht had bij de H&M en heb daarvan een mooi paars vest gekocht. OOk hadden we wat kadootjes gekocht voor onze ceremoniemeesters van onze bruiloft want die kwamen gezellig bij ons eten.
Na het winkelen zijn we naar de korfbal gegaan. We waren nog ietwat vroeg, maar we moesten nog middageten dus dat hebben we in de kantine van de korfbal gedaan we namen een tosti met wat drinken. Zo druppelde de andere korfbal team leden binnen en was het erg gezellig.
Ook schoon de zon vollop en heb ik heerlijk in de zon gezeten. Ik had mijn zonnebril op maar geen zonnebrandcreme bij me. Ik ben dus verbrand op mijn wangen en armen. Toen ben ik later in de schaduw in de dug out gaan zitten. Tegelijkertijd even bijkletsen met de andere team leden die even niet speelden. De wedstrijd was best leuk en ze hebben met 12-7 gewonnen en Peter heeft 2 doelpunten gemaakt.
Toen de wedstrijd afgelopen was zijn we naar huis gegaan omdat mijn zuurstoftankje bijna leeg was. Thuis was die net leeg en kon ik aan de gewone huiszuurstof tank. Peter is toen nog even hagelslag gaan halen en gewone yoghurt. Dit waren de vergeten boodschappen. Ook heeft hij een krant gekocht omdat we er geen hadden gehad, foutje van het AD.
Ik ben toen alvast begonnen met koken want Mark en Marie-Jose kwamen eten. Ik had vooraf carpacio gemaakt. Daarna als hoofdgerecht gebakken aardappeltjes met haricot verts. Daarbij een witlof/peer salade en wat druiven erin. Als vlees had ik in bladerdaag verpakte varkenshaas uit de oven. Het smaakte erg lekker. Toe hadden we strattiatella vla.
Mijn buik zat al behoorlijk vol voor het eten en nu sta ik dus nog steeds op ploffen. Ik hou vandaag weer meer vocht vast dus ik voel me erg opgeblazen. Hopelijk plas ik morgen wat meer vocht uit en voelt mijn buik dan wat beter.
In de avond hebben we een kado gedaan aan Mark en Majo en ze vonden het een mooi kado.
Na de koffie zijn we gaan klaverjassen. De mannen tegen de vrouwen. De eerste helft van de kaartronden stonden Marie-Jose en ik ruim voor en maakte we die heren helemaal in. Maar ja de tweede helft kregen ze geluk en wat betere kaarten dus hebben ze op het nippertje gewonnen. We hebben wel heerlijk gespeeld en we konden het nog best goed voor als je het al 2 jaar niet meer geklaverjast hebt.
Om 11 uur gingen Mark en Marie-Jose weer naar huis en ben ik gaan sprayen en typen. Ik heb het af en toe een beetje druk dus soms typ ik effe voor twee dagen zoals nu.
Morgen gaan we naar Manon en halen we de X box van Martijn op die we maandag zien.
Ik ga nu zo slapen en ik schrijf morgen weer.
Doei.

Oja, Maaike als je dit leest, nog van Harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag. Je hebt in ieder geval lekker weer op je verjaardag.


Leave a Reply