Trouwlocatie

Vanmorgen hadden Peter en ik alweer een heerlijk uitgebreid ontbijt.
Om 12 uur hadden we een afspraak bij de locatie waar we willen trouwen. Bij deze afspraak hebben we het een en ander doorgenomen en hoe we alles op onze trouwdag willen. We krijgen nu een offerte thuisgestuurd en dan mogen we twee weken bedenken of dat willen of dat we misschien nog wat kunnen veranderen.
Alle plannen zien er erg mooi uit. Het leuke was ook dat de zon heerlijk scheen en dat de locatie er daardoor nog mooier uitziet.
Zelf hebben we ook nog wat foto’s gemaakt.
Vanaf daar waren we even langs Mark en marie Jose gereden, maar die waren helaas niet thuis. Toen zijn we maar naar huis gereden en hebben nog even in de tui gezeten. Peter heeft nog even mijn snorfiets laten rijden en die deed het weer erg lekker. Ik zelf heb ook zin om er lekker op te rijden, maar dan moet het nog wel wat lekkerder weer worden.
Rond Half drie hadden we afgesproken bij Peter zijn ouders. We konden daar ook heerlijk in de tuin zitten. Martijn en Brenda kwamen ook en zij hadden ook heel leuk alvast wat trouwfoto’s van hun huwelijk mee. Ze zagen er erg mooi uit. Zulke mooie foto’s zouden we zelf niet kunnen maken dat moet echt een fotograaf maken.
Over waarom we gezellig vanmiddag bij Peter zijn ouders waren schrijf ik even niet want sommige dingen blijven prive.
Els heeft heerlijke Bami gemaakt en we hebben er heerlijk gegeten. Ik had al een tijd geen Bami meer gegeten, ik moet het zelf ook eens vaker maken. Het toetje was bitterkoekjes pudding van Kees.
Na het eten heb ik van Els prive gitaarles gehad en we hebben nu een heel leuk liedje gehad dat een beetje spaans klinkt en goed te leren is. Ik ga morgen lekker oefenen.
Na studio sport en Amstel goldrace in de mistr zijn we weer naar huis gegaan en ben ik gelijk gaan sprayen. Mijn bad is net vol en ik ga dan ook zo even badderen en dan lekker slapen. Vandaag is mijn gezicht nogal gekleurd in de zon door de antibiotica ciproxin en door de prednison, dit is een voordeel bijwerking, dan wordt ik lekker snel bruin.
Zo ook nog even Manon bellen. Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply