Sporten

het is nu woensdagmorgen. Gistermorgen was ik er ook vroeg uit omdat ik door de prednison in de ochtend best fit ben. Ik ben gisterenmorgen gaan regelen dat we een andere huisarts hebben. En vlak in de buurt. eigenlijk komen we er nooit en is een maal per jaar veel, maar toch de andere huisarts was even 5 minuten rijden en deze is in het volgende blok huizen en 2 minuten lopen afstand.
De praktijk ziet er ook een stuk moderneruit en e3r zijn veel assistentes die de telefoon opnemen en er is een noodnummer voor noodgevallen.
Eerst de nieuwe huisarts gebeld, toen mijn zieketekosten verzekering en toen de oude huisarts. Straks ga ik daar de medische dossiers ophalen en dan afgeven aan de nieuwe huisarts.
Gistermorgen ook nog twee wassen gedaan en gestreken, maar nog niet alles.
Daarna ben ik naar de apotheek geweest en heb medicijnen gehaald. Na de apotheek ben ik bij de fotowinkel mijn CD met foto’s laten ontwikkelen en ik kan ze donderdag afhalen. het zijn er 165 en die wilde ik niet zelf uitprinten dan is gelijk al mijn inkt in de printer op. In de fotowinkel kwam ik peter zijn oma tegen en hebben we nog even bijgekletst. Jammergenoeg had ik geen tijd om gezellig wat koffie met haar te drinken, maar ik moest daarna sporten in het leyenburg en moest weg.
Na de fotowinkel ben ik dus nog even naar het postkantoor gereden en heb alvast 100 trouwpostzegels gehaald. daarna naar het leyenburg naar manon en naar de sport. ik was al best moe dus heel hard gesport heb ik niet. manon sportte lekker met me mee, mar die is nog wel effe wat fitter.
Manon en ik hebben er een gezellige middag van gemaakt. Het was leuk en ze heeft heerlijk mijn rug gemasseerd en ik heb nu spierpijn in mijn rugspieren van haar goede massage. Ze had me ook nog met een hot stone gemasseerd en dat was ook best lekker.
Rond half 6 ging ik naar huis en was best moe.
Thuis heb ik macaroni gemaakt en dat smaakte goed. peter zou gaan wielrennen met hein, maar dat werd de sportschool. Ze hebben lekker gesport.
Ik ben gaan computeren en ook alle reclame folders gaan doorlezen. we kregen er een hoop binnen.
Ik ben niet al te laat gaan slapen en heb vanmorgen al weer gegeten en gesprayed. ik ga zo douchen en dan schrijf ik vanavond wat ik vandaag gedaan heb.
Vandaag mag manon lekker naar huis en straks komt ze mijn TV nog even brengen die ze in t ziekenhuis gebruikt heeft.
Tot schrijfs.


Leave a Reply