Ziekenhuis

Hoi Allemaal,

ja ja ik lig nog in het ziekenhuis en mocht even op de computer typen. Kan ik gelijk even typen hoe het met me gaat. Ik ben nu bijna 2 weken in het ziekenhuis en mag dinsdag al naar huis. Ik had weer eens geluk omdat ik gelijk een mooie kamer met douche en toilet kreeg. De kamer was al snel gevuld met alle spullen van thuis. Ik had van alles mee. Van schemerlamp tot aquarelspullen en van dekbed tot ikea hangnet kastje waar allemaal spullenin kunnen. Ik heb het dus weer gezellig gemaakt in mijn kamertje. Ik heb al erg veel kaarten gehad en ik wil hiervoor iedereen erg bedanken die me een kaart heeft gestuurd.
Ondertussen ben ik hard aan het opknappen. Ik ben nu superfit van het sporten en lang niet zo kortademig meer. Ook zijn mijn saturaties veel beter en heb ik niet meer de hele dag zuurtof nodig.
Ik kan dus over twee weken lekker fit mijn bruiloft vieren. De antibiotica die ik per infuus krijg slaat erg goed aan zoals altijd. Mijn longfunctie is ook al op zijn top en ik voel me goed. Het enige waar ik last van heb is dat ik wat meer vocht vast hou in mijn buik doordat in de antibiotica die ik krijg veel zout zit en mijn buik nu nog wat meer opgeblazen is.
Maar als ik dinsdag weer naar huis mag zal ik wel weer wat meer vocht verlies krijgen zodat ik dan weer wat dunner rond de buikstreek wordt. Gelukkig is hier op de CF afdeling het segregatiebeleid nog niet van start dus kunnen we af en toe nog bij elkaar op bezoek, maar dan moetener wel mede CF ers liggen. gelukkig is Annet er en daar ga ik af en toe op bezoek. r is verder nog iemand anders met CF maar die mag geen contact met mede CF ers dus het is hier op t moment erg rustig.
Wat ik zoal doe de hele dag is, lezen in een heel mooi boek dat ik van hennie heb gehad. Aquarellen, puzzelen en sporten.
Ook heb ik van Els een nieuw soort puzzelboekje gehad dat soduko heet en dat is met getallen invullen. best moeilijk maar wel erg leuk.
Vandaag is Els ook Jarig, dus Gefeliciteerd alvast. Jammergenoeg kan ik er niet bij zijn, maar hopelijk volgend jaar wel.
Vandaag waren papa en mama er en we hebben even Yatzee gedaan, tennis gekeken, thee gedronken en lekker samen avond gegeten.
Het was erg leuk. Ik krijg vrij veel bezoek en ik merk ook dat ik dat echt nodig heb om me op mijn gemak te voelen en de dagen door te komen. het is altijd erg gezellig en dat maakt voor mij zo een ziekenhuis opname makkelijker.
Het is nu al 11 urr en ik ga zo naar bed. Morgen is t zaterdag en heb ik bij het ontbijt o.a. een croiisant besteld. Heerlijk met jam. Dat doe ik iedere zaterdagmorgen en zondagmorgen. Morgen hoef ik ook niet te sporten dat is erg lekker want ik heb wel een beetje spierpijn van het vele lopen op de band en buiten.
Ik denk dat als ik de volgende keer schrijf weer lekker thuis ben. tot schrijfs en groetjes vanuit hotel Leyenburg.
Doei.

2 Responses to “Ziekenhuis”

 1. Bob Kallen Says:

  Hoi Pascale,

  Goed om te lezen dat de antibiotica via je infuus goed is aangeslagen. Hopelijk mag je inderdaad dinsdag naar huis en dan vooral genieten van je bruiloft over twee weken!

  En zag laatst wat foto’s van je op deze site. Daar zaten er een paar bij uit Vaals zag ik, onder andere op de midgetgolfbaan op Landal Green Parks Hoog Vaals. Ik herkende ze, omdat ik daar 3 weken geleden ook een midweek ben geweest en op dezelfde minigolfbaan heb gestaan:)

  Goed weekend verder,

  Bob.

 2. Judith Says:

  Hej, ik ben net sinds vandaag op je site gekomen en ik wist niet dat je in Den Haag woont en (dus ) in het Leyenburg ligt. Heeft dat nog geen segregatiebeleid? Hm misshcien stap ik wel over van Utrecht haha.
  Veel beterschap, hopelijk dinsdag naar huis en alvast veel plezier met je bruiloft. Liefs en groetjes, Judith (van de andere (meisjes-)tweeling met CF haha ;) )

Leave a Reply