Fietstocht en Almere

Het is nu zondag morgen.
Gisteren was ook een leuke dag.
Peter had namelijk al een week of twee geleden afgesproken met Hein om een grote fietstocht te gaan maken. Nou dat hebben ze ook gedaan. Ik heb toen gevraagd of Peter me dan in Almere wilde afzetten bij mijn ouders.
Peter ging namelijk samen met Hein een fietstocht maken waarbij ze starte in de buurt van Hardewijk en zo de veluwe een mooie 120 km fietstocht gingen doen. Om kwart over 7 in de ochtend gingen we op weg naar Almere. Ik had vanalles bij me zodat ik sprayen enzo ook later zou doen bij mijn ouders. Twee volle zuurstof tankjes mee en alle pillen en andere benodigdheden.
De reis ging prima alleen was de A9 afgesloten en werden we helemaal via de Amsterdam Arena richting Diemen ergens binnendoor omgeleid richting A10 en dan de A1 weer op. Vreselijk om dus. Maar ja we waren dus ietje later als geplant in Almere en daarna is Peter gelijk doorgereden richting Lelystad en Hardewijk. Bij een klein plaatsje in de buurt van Hardewijk had Peter ofgesproken met Hein en dar begon de fietstocht. Peter heeft maar 1 lekke band gehad.
Ondertussen heb ik een heerlijke dag bij mijn ouders gehad. We hebben eerst even ontbeten daar en gezellig bijgekletst. Darna zijn we even naar de AH supermarkt in Almere geweest en kon ik gelijk nog even scheergel voor Peter mee nemen want die was op. Papa en mama hebben even boodschappen gedaan.
In de middag kwamen ook Manon en Ramon gezellig langs en hebben we het gezellig gehad. Ramon heeft nog even aan papa zijn nieuwe laptop geklust en moet het een en ander nog geinstaleerd worden.
Manon had vier potjes pancrease voor me meegenomen want ze had er zelf ook nog vier staan. Ik kan weer even vooruit.
Aan het eind van de middag kwamen eerst Fleurtje mijn nichtje van 7 en mila van ook bijna 7 gezellig langs en hebben we een kaartspelletje Uno gedaan en dat was gezellig. Mila had twee maal gewonnen. Daarna kwamen ook Stefanie, Jeroen en Maressa. We hebben ook gezellig bijgekletst en was het leuk om iedereen wer eens te zien.
Stefanie had nog een grote pot supergoeie vitaminepillen voor me meegenomen zodat ik voortaan voldoende vitaminen binnen ga krijgen. Ik ben er erg blij mee en hopelijk helpt het tegen virale aanvallen van buitenaf.
Peter belde me om een uur of vijf op dat ze heerlijk hadden gefietst en dat hij nu mety Hein ergens boven een lekker bord patat zat te eten en dat hij daarna naar me toe zou komen.
Rond zes uur was Peter weer bij me in Almere. Stefanie was alweer naar huis en de rest ging nog even eten. We hadden heerlijke tomatensoep met stokbrood gegeten. Het smaakte lekker en we hadden neit heel veel honger omdat we al flink wat chips enzo ophadden daarvoor. Maar de soep en stokbrood waren heerlijk.
Na het avondeten hebben we nog koffie gedronken en rond half negen gingen we weer richting huis na een hele leuke dag in Almere. Om half tien waren we weer thuis en hebben we nog even wat gedronken. Daarna zijn we in bad en naar bed gegaan. Ik was heel erg moe want ik had een dag van 18 uur gemaakt zonder tussendoor te slapen.
Afgelopen nacht heb ik dus heerlijk geslapen en ook uitgeslapen.
Tot schrijfs.


Leave a Reply