Wachten …

Dit weekend mag Pascale helaas niet thuis bijkomen van alle antibiotica. De longfunctie was niet goed genoeg om de kuur twee dagen te onderbreken. Dat hadden we zelf ook wel verwacht, maar het is wel jammer. Misschien heeft ze met het paasweekend meer geluk. Afgelopen week was een benauwde week voor Pascale. Een bezoekje aan het toilet is nog steeds een hele opgave. Het wachten is erg spannend, zeker omdat Pascale er ondertussen erg naar uitziet om er weer fit met nieuwe longen tegenaan te gaan. Overigens heerst er op de kamer van Pascale even een handewas-regime, er zijn namelijk wat nare darmbacterien gesignaleerd op 6A. Dus mocht je op bezoek komen: eerst je handen wassen!

Donderdagavdond hebben we onze parkieten gedag gezegd en ze ondergebracht bij een oom en tante van Pascale in een grote roedel van ongeveer 10 andere parkieten. We hopen dat Jip en Nemo het daar erg naar hun zin zullen hebben. Het is erg jammer dat ze niet meer bij ons zijn, maar na een transplantatie is het echt niet verstandig vogels in huis te hebben. We zullen onze jongens missen, vooral het gekrijs als hun voederbak ’s ochtens om half zeven nog niet gevuld is ;-) Het is nu wel heel erg stil in huis: zonder Pascale, Jip en Nemo. Het gerommel van twee parkietjes in een kooi geeft toch wat leven als je beneden bent, maar ik heb veel foto’s van ze gemaakt, dan kunnen we nog vaak lachen om alle streken die ze uitgehaald hebben.

Enfin, vanmiddag weer naar het ziekenhuis om Pascale gezelschap te houden en samen te wachten. Gister zijn pa en ma de Jong geweest en vandaag komen de gezusters met Ramon. Zal wel een dolle boel worden op kamer 6.16.


10 Responses to “Wachten …”

 1. Yvonne Buitelaar Says:

  Hoi Peter en Pascale,
  Ik was benieuwd hoe het met jullie was en bedacht me ineens dat op jullie huwelijkskadootjes een website vermeld staat. En ja hoor gevonden. Ik vind dit een prachtig medium om te volgen hoe het jullie vergaat, vooral in deze spannende tijd. Arie en ik willen jullie heel veel sterkte wensen en ik wordt vast en zeker een vaste bezoeker op jullie site. Ennu gisteren gewonnen !! 17-8 zelfs.
  Groetjes

 2. sabine steenepoorte Says:

  hallo Pascale, zo te lezen heb je niet echt een lekkere week gehad. Hopelijk dat je je volgende week weer iets beter voelt.

  En hopen dat de nieuwe longen heel gauw komen.

  groetjes van Sabine

 3. Ingrid Voet Says:

  hallo Pascale,
  Misschien weet je me niet direct te plaatsen, maar ik ben een dochter van Annelies en Ruud (nu wel?). Ik hoorde van je mooie website en leef nu vanuit Weesp een beetje met je mee. Ik hoop heel hard dat het wachten nu heel heel snel beloond zal worden en dat je komende week wat minder benauwd zal zijn. Sterkte!Ook voor je vader en moeder, man en zussen. groetjes, Ingrid

 4. Regina Says:

  Hai Pascale,
  Balen, dat je je zo rot voelt. Wat duurt wachten dan lang, he!Hopelijk voel je je gauw ietsje beter en kun je met de paas even thuis zijn. Of liever natuurlijk een stel nieuwe longen. Ik hoop het!!!! We blijven duimen voor je vanaf deze kant!!
  Liefs Regina Koopmans

 5. Elvira Says:

  Hallo Pascale

  Erg he wachten duurt zo lang, vreselijk. Ik denk veel aan je en leg echt waar je poppetje onder mijn kussen maar tot nu toe heeft het nog niet geholpen of ze zorgen dat er een paar uitstekende longen voor je binnenkomen. Nou we blijven maar duimen en aan je denken.

  Veel liefs elvira

 6. CHRISTO EN CHANTAL Says:

  Hoi pascale,

  Ik zag je gisteren nog in de wandelgang.
  Ik wilde je nog spreken maar helaas was je niet meer te vinden.
  Hoop dat je longfunctie beetje opklautert.
  We denken aan je en wensen jullie allen veel sterkte toe,

  Christo en Chantal.

 7. Jolanda de Bruijn Says:

  Hoi Pascalle en Peter, hopelijk komt er een rustig paasweekend aan. Met veel lekkere eeterijen en veel meer lucht! We duimen voor jullie.

  Groetjes Jolanda(lotgenote) en Remco de Bruijn

 8. Bob Says:

  Hopelijk verbetert je longfunctie snel weer iets zodat je met Pasen naar huis mag. Of nog beter, hopelijk zijn er voor Pasen al nieuwe longen voor je!

  Zet hem op!

  Bob.

 9. Tamara Says:

  Hey Pascale! Balen dat je niet naar huis mocht afgelopen weekend, hoop dat t aankomend weekend wel zo geod gaat dat je wel ff met Pasen naar huis mag (misschien komen er wel nieuwe longen voor je, dat zou nog leuker zijn natuurlijk!

  Heel veel sterkte -x- Tamara

 10. Judith Says:

  Jammer dat je niet naar huis mocht! Maar hopelijk dit weekend wel, en anders nieuwe longen voor je, zou mooi zijn :) Op 1e Paasdag ofzo, lekker symbolisch ;) (…)
  Liefs, Judith

Leave a Reply