Weekendverlof

Het is nu zaterdagmorgen en ik ben weer lekker thuis.

Ik mocht heerlijk weer een weekendje naar huis en dat doet me goed. Gistermorgen mocht ik al van t infuus af en rond 2 uur reed ik met Peter richting huis. We zijn eerst naar de brillenwinkel geweest in wateringen omdat gistermorgen mijn bril ineens in tweeen brak. Ik was er nog niet eens op gaan zitten. Hij brak gewoon met het opzetten van de bril. De brillenwinkel heeft hem tijdelijk gerepareerd en volgende week kan ik een nieuw frontje ophalen. Daarna even avondeten gehaald en toen naar huis. In de avond hebben we lekker gegeten en daarna tv gekeken. Toen nog in bad en naar bed.

Vandaag hebben we weer allemaal plannen. Ik ga met Peter wat boodschappen doen, daarna gaan we even naar de telefoonwinkels in de Boogaard omdat ik een andere mobiel wil. Tussendoor Gaat Peter nog even naar de kapper.

Eigenlijk wil ik weer veel te veel op een dag en dat is best zwaar, ik moet maar zien hoe het gaat lopen. Ik ga alles met de rolstoel doen. Peter helpt me overal mee an dat scheelt ook veel lucht en kracht.

Vanmiddag komen mijn ouders gezellig en mijn moeder blijft de hele week slapen in mijn huis en komt dan elke dag bij mij op bezoek int ziekenhuis. Papa en Manon zijn namelijk nog even een weekje skien in Brixen in Oostenrijk. Ze gaan zondag weg en komen een week later weer terug. Omdat mama haar schouder gebroken had blijft ze lekker bij mij en ook omdat ik nu zo ziek ben en elk moment nieuwe longen kan krijgen en dit is natuurlijk ook de belangrijkste reden waarom ze bij me logeert en er elke dag is. Ik vind het gezellig.

Ik ben nu aan het sprayen en straks ga ik me aankleden. Het wordt een mooie dag vandaag met zon enzo en ik ben alleen maar aan het genieten van het thuis zijn, lekker eten en de gezelligheid met Peter.

Deze week heb ik enorm veel kaarten gehad en heb ze allemaal mooi opgehangen in mijn ziekenhuis kamer en het zijn er al 90. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle mooie lieve kaarten. Ik heb ook via Maarten zijn kennissenkring veel kaarten gehad en ik ben er erg blij mee en het geeft me een enorme steun dat zo veel mensen aan me denken en met me mee duimen voor die nieuwe longen. Heel erg bedankt iedereen.

Binnenkort schrijf ik meer.

Liefs Pascale.

One Response to “Weekendverlof”

 1. Jose Says:

  Hoi Pascale,

  Lekker zeg, dat je het weekend weer thuis bent.
  Vervelend dat je moeder haar schouder heeft gebroken, maar voor jou wel fijn dat ze nu bij je is.
  Verder sterkte met alles maar weer!

  Groetjes van Jose en Annette

Leave a Reply