Kaartjes op de bus.

Gisteren was het zondag en we waren alletwee toe aan een rustdag.
Het belangrijkste was dat we de trouwkaartjes gisteren allemaal gingen posten zodat iedereen een uitnodiging krijgt.
Gisteren hebben we dus nog een stuk of 15 karten bijgevouwen. Alles in enveloppen gedaan, adressen erop en postzegels. Dat op zich was al een hele klus. We hebben er ongeveer 85 verstuurd.
Aan het eind van de middag waren we er klaar mee en hebben we alles in de brievenbus gestopt.
Daarna zijn we naar een hele lekkere ijswinkel gegaan en hebben een lekker schepijsje gehaald. Ik ben gek op ijsjes en ik vind eigenlijk de smaak uitzoeken het leukste. Ik neem meestal twee bolletjes omdat anders mijn bloedsuiker te hoog wordt. Gisteren had ik dus de smaak kaneelijs en een bolletje met een soort vanilleijs met daarin stukjes chocola, caramel en koek. Ik ben de naam ervan kwijt. Een beetje Italiaans toetje ijs.
Soms neem ik ook wel vruchtensmaken ijs. Meestal vind ik meloen of citroen wel lekker of bosvruchtenijs en mango ijs.
Na dat ons ijsje op was zijn we weer de auto in gegaan enh hebben we nog even in de buurt rondgereden om bruidsfoto’s lokaties te vinden. Dat lukte wel. We zagen wel weer wat leuks.
Inmiddels was het weer best lekker aan het worden, beetje zon en niet al te koud.
Eigenlijk had ik nasi voor het avondeten, dat eten we nu vanavond.
Mar we hadden van de BBQ van zaterdag nog zo veel over dat we gisteren zijn gaan grillen op de safari Chef. We aten dus weer lekkere sateh met pindasaus en stokbrood met kaasjes, sauzen en ook nog saladen en andere groenten erbij. Het was gezellig en lekker.
Na het eten hebben we samen alles opgeruimd en zijn TV gaan kijken.
Ik zal zo nog wat foto’s plaatsen van het safari chef ding en ook van mijn druivenplant. Mijn druiven worden namelijk al een beetje paars. Als mijn druiven rijp zijn dan smaken ze ook erg lekker.
Ook nog een foto van mijnnieuwe laarsen die manon ook heeft maar dan in het bruin.
Het is nu maandagmorgen en vanavond schrijf ik weer.

One Response to “Kaartjes op de bus.”

  1. manon Says:

    lieve pascale,
    ik zie nog geen foto’s hoor.
    groetjes manon

Leave a Reply