Delft

Gisteren zijn Peter en ik naar Delft gegaan. Het was er erg leuk.
We zijn er hotels wezen kijken voor bruidssuittes. We hadden een aantal Hotels gezien en ook nog best wel leuke dingen erbij. We konden de auto goed parkeren en we hebben toch een heel eind gelopen. Delft is erg leuk om door heen te lopen, al die schattige oude kleine huisjes en winkeltjes.
We zijn ook wat wezen drinken daar en toen hebben we daarna nog gewinkeld. We zijn bij Esprit geweest en daar hadden ze een mooi pak voor me voor op de bruiloft van Brenda en martijn. Ik passen en het zat erg goed en stond me mooi. Ik had alleen nog niet op de prijskaartjes gekeken. Het pak is heel donkerblauw wit gestreept met een heel fijn streepje met daarbij een witte riem en een mooie witte blouse. Het stond me heel mooi en alleen de broek moet wat korter gemaakt worden.
Toen we wilden afrekenen deed de pin het niet en moest Peter buiten bij de gewone pinautomaat pinnen en dan binnen betalen. Het was een erg duur pak, maar reuze mooi en ik ben er erg blij mee.
Peter moet nu alleen nog een nieuwe stropdas en overhemd kopen, maar zijn vader wist nog wel een winkel. Bij de WE voor mannen hadden ze alleen erg rare kleuren overhemden en dassen. Dat is niet wat Peter zoekt.
Na Delft zijn we weer naar Peter zijn ouders gegaan omdat ik natuurlijk even mijn nieuwe pak wilde laten zien aan Els. Zij vond het ook mooi en daar ben ik blij om omdat Els heel goed verstand heeft van kleuren.
Daarna zijn we naar huis gegaan en heb ik pasta gemaakt en daarna is Peter gaan squasen met Martijn.
Ondertussen had ik een e mail aan manon geschreven en een briefje voor de zuurstof voorziening voor het weekendje weg. Afgelopen nacht heb ik goed geslapen en vanmorgen bleef peter ook wat langer uitslapen. Rond 8 uur kwam de zuurstof leverancier en werdt mijn zuurstof bijgevuld. Rond 8 uur is ook de tijd dat de kindertjes in de straat naar school gaan dus die gingen ook even kijken hoe zo een vat zuurstof bijvullen gaat.
Ik had ook gelijk de brief gegeven over de aanvraag van zuurstof tijdens het weekendje weg en een nieuw navul tanjke gevraagd omdat die andere steeds lekte en dan krijg je een soort ijsbult aan de buitenkant van het tanjhe. Heel lastig, hopelijk heeft dit andere tankje dat niet.
Vandaag heb ik een uitrust dag ik ben nog erg moe van de drukke dag gisteren en morgen komt Manon. Zaterdag komen mijn ouders.
Het enige wat ik vandaag hoef te doen is avondeten halen en brood.
Morgen schrijf ik weer.

Leave a Reply