Quilt van Oma.

Vandaag is het zondag en hadden we een rustige dag. Eerst uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte eiersalade en kaiserbolletjes uit de oven.
Om 14.00 uur hadden we met peter zijn oma afgesproken en hebben daar de middag gezellig thee gedronken. Oma maakt allemaal hele mooie quilts die dan als wandkleed of bedsprei.
We hebben al een hele mooie wandkleed en een mooie bedsprei quilt.
Het wandkleed is alleen iets te groot en die gaat nu in de gang hangen en nu gaat Oma een quiltwandkleed maken die precies boven de eettafel past in de kleuren van onze huiskamer inrichting. We zijn er erg blij mee.
Vandaag hebben we al een aantal stukken gezien en het zijn allemaal sterren en blokken met de kleuren donkerrood, blauw, lichtblauw, creme en beige en hier en daar een beetje geel of een lichtere kleur rood. Het wordt een heel vrolijk geheel.
We hebben ook nog even de trouwfoto’s laten zien en gevraagd aan oma welke ze wilde bijbestellen.
Dit vragen we ook aan nog meer familie leden binnenkort.
Aan het eind van de middag zijn we naar huis gegaan en hebben we zuurkoolstamppot gegeten met spekjes en worst. In de avond hebben we gebeld en tv gekeken en gecomputerd. Ik spray nog effe mijn combivent en dan gaan we zo slapen.Ik ben best moe en heb een leuke dag gehad.
Nu effe over mezelf, ik voel me ietjes beter vandaag, iets fitter. Ik heb vanmorgen mijn bloeddruk nog even gemeten en die was weer te hoog en ik vraag me af of dat kwaad kan.Misschien omdat mijn nieren het niet zo goed doen. Ik heb normaal altijd een gewone bloeddruk van 120/80 en nu sinds de laatste opname is die dus te hoog 160/110.
Vandaag zijn ook papa en mama weer thuis gekomen vanuit oostenrijk en verblijven weer even in almere. Ze hadden een goede reis gehad en ze gaan over 1 of 2 weken weer terug naar oostenrijk.
Ik ga nu slapen tot schrijfs.

Leave a Reply