Lingerie en stemmen.

Vandaag op 1 juni staat in het teken van stemmen van voor of tegen europa. Ik heb samen met Peter rond half zeven in de avond gestemd. Het was best druk en moesten even wachten. Toen we er naar toe liepen had ik geen zin om mijn zuurstof mee te nemen en was ik lekker aan het hijgen. Maar verder ging het prima. Toen we er bijna waren liepen Barbara en Rogier vlak achter ons. Konden we met zijn vieren stemmen.

Vanmorgen was ik al vroeg wakker en ben ik tot half 8 in bed gebleven. Ik heb toen Peter uit bed gegooid en die is gaan douchen. Ik ben beneden thee gaan maken en had alvast mijn wekelijkse fosemax pil ingenomen. Pil tegen botontkalking die je half uur voor ontbijt moet innemen en dan niet meer plat liggen daarna.
Maar goed ik had ook even brood klaargemaakt voor Peter en samen thee gedronken. Peter heeft de kliko buiten gezet en de twee grote zakken overig versneden stukken vloerbedekking van de trap. De vuilnis heeft mooi alles opgehaald vanmiddag en wij zijn er lekker vanaf.
Rond half twaalf ben ik met mijnautootje richting binnenstad van Den Haag gereden. Daar kon ik henm mooi op een invalide parkeerplek kwijt voor de bioscop. Ja eerst stond daar nog een een vrachtwagen flink te laden en lossen en toen kon ik hem er net inparkeren in een krap plekkie. Maar goed dat ik geen grote auto heb.
Vanaf de bioscoop ben ik met mijn zuurstoftankje naar de passage gelopen en richting V&D en de Bijenkorf. Daar heb ik eerst eens even flink de toiletten opgezocht. Daarna ben ik naar de lingerie afdeling geweest op de 2 de etage. Ze hadden vanalles hangen. Het was best moeilijk, maar uiteindelijk ben ik geslaagd en heb ik iets heel moois gekocht voor onder mijn bruidsjurk.
Ik geef geen details omdat Peter dit ook leest.
Ook was ik nog even naar de panty’s geweest, maar ik kon gewoon niet nu al kiezen welke kleur ik nodig had. Ik heb nu nog 3 maanden en drie weken om dat te kopen. Ik ga daar nog wel voor verder zoeken.
Na de Bijenkorf ben ik naar de Hennes en Maurits gegaan om het te krappe jurkje te ruilen voor een maat groter.
De kleur die ik eerst had was bruin, maar die hadden ze niet. Alleen rode en zwarte. Tja toen kon ik weer niet kiezen welke kleur. De zwarte is erg sjique en de rode heel gezellig. Dus heb ik ze allebei maar genomen.
De maat past perfect en het staat echt heel vrouwelijk.
Na de H&M ben ik weer naar de auto gelopen en ben ik naar huis gereden. Ik was echt kei moe en ben thuis heerlijk in de tuin gaan zitten en had mijn nieuwe rode jurkje aan die me erg mooi stond. Rond een uur of vier ben ik even boodschappen gaan doen en had inmiddels mijn gewone kleren die ik vandaag aanhad weer aangedaan omdat het frisser en bewolkter werdt. Bij de AH supermarkt even boodschappen gedaan voor pasta en toen weer snel naar huis. Daarna ben ik alvast de saus gaan maken en de pasta kook ik wel als Peter er bijna is. Daarna ben ik even op de bank in slaap gevallen. Inmiddels was het al half zeven en belde ik Peter om te vragen waar hij ongeveer was zodat ik weet wanneer de pasta gekookt moet worden. Hij liep al in de staat dus we zijn toen hij thuis kwam eerst gelijk gaan stemmen.
Daarna eten en toen kwam Hein al gezellig. Hein en Peter zijn namelijk gaan wielrennen en het is best fris, maar het regent niet.

Toen ze weg waren heb ik even de boel opgeruimd en ben ik gaan sprayen en typen. Ik ga straks nog effe in bad en dan slapen want ik ben best moe, lekker druk geweest vandaag. Maar ik heb weer erg genoten van de verbazende grote hoeveelheid energie die ik heb. Ok ik loop best te hijgenb hoor tijdens het lopen en het is best zwaar ook al heb ik zuurstof mee, maar ik ben zo blij dat ik dit nog kan en niet de hele dag thuis hoef te zitten omdat ik het dan te banauwd heb om weg te kunnen.

Morgen ga ik het even rustiger aan doen en ga ik bedenken wat voor trouwkaart we kunnen maken en welke tekst erop kan komen. Peter en ik hebben al wat ideeen en het wordt vast erg mooi.
Ik ga zo een bakkie koffie nemen en dan schrijf ik morgen weer.
Doei.

Vandaag heb ik ook weer clean prep laxeermiddel voor mijn darmen genomen, maar er is nog steeds niet veel uitgekomen. Ik ga morgen maar wat meer ervan drinken en veel vloeibaar drinken en even niks of weinig eten.
Die darmen moeten een keer leeg. Ik heb een hele bolle buik dat me niet zo mooi staat.


Leave a Reply