Zondagmorgen

Vandaag is het zondag en het is nog ochtend. Ik ben aan het sprayen en kijk even hoe mijn nieuwe weblog werkt. Peter heeft het me wel uitgelegd, maar ik moet het eerst zelf even proberen. Straks gaan we naar Manon en alle dingen die we mee zouden nemen liggen al klaar in de gang. Ik strijk nog even mijn nieuwe spijkerbroek en kijk verder wel wat ik aan ga doen.
Gisteravond ben ik pas laat in slaap gevallen en vanmorgen om 7 uur werd ik wakker omdat ik had gedroomd dat ik ergens in een dierentuin in de slangen verblijf was terechtgekomen en ik had echt gevochten met die slangen. Daarna werd ik wakker en heb nog een tijdje over slangen na liggen denken.
Daarna ben ik weer in slaap gevallen. Peter is nu even korfballen. Hij valt in bij het 7de en ik hoop dat hij een paar mooie doelpunten maakt.
Dit was het weer voor nu.

One Response to “Zondagmorgen”

  1. Peter Says:

    Het 7de heeft 17-11 gewonnen van DKC. Heb er een stuk of vijf door de mand gejaagd en drie of vier assists gegeven. Mag niet klagen.

Leave a Reply